Novica 28.03.2017

Podcast Zakulisje: Jana Fleišer o ustanovitvi zasebnega vrtca

Jana Fleišer je v slovenskem podjetniškem podcastu Zakulisje predstavila svojo zgodbo o ustanovitvi vrtca Dobra teta in ob tem razkrila podrobnosti o začetnem financiranju svoje poslovne ideje, premagovanju slovenske zakonodaje in o tem, kako otroke učiti podjetništva. Več »

Novica 28.03.2017

Ali se zavedate pomembnosti spletnih ocen?

Mala podjetja so se včasih zanašala na širjenje svojega dosega s pomočjo reklame od ust do ust. Danes so ta način promocije zamenjala družabna omrežja in spletne strani za ocenjevanje storitev. Spletno ocenjevanje vpliva tudi uvrstitev vaše spletne strani v iskalniku Google. Več »

Novica 28.03.2017

3 dejstva, ki vas bodo prepričala v najem virtualne pisarne

Nakup ali najem poslovnih prostorov predstavlja ene najvišjih stroškov, ki jim je mlado podjetje priča ob začetkih poslovanja. Elegantna rešitev za obdobje od ustanovitve podjetja pa do tedaj, dokler le-to še nima zadostnih prihodkov, je najem virtualne pisarne. Več »

Novica 27.03.2017

Ali nadležne oglaševalske taktike resnično delujejo?

Vsi smo jih že videli, kliknili nanje, jih zavrnili, ignorirali – in se razjezili. Od okenca, ki izraža dobrodošlico, do pojavnih oken in drsnih oglasov; vse to se na naših zaslonih pojavi, še preden pridemo do dejanskega članka. Kako učinkovite so nadležne marketinške taktike? Več »

Dogodek 01.04.2017 - 02.04.2017

MDS HACKATON

Vabilo za ambiciozne, tekmovalne in odločne! Se prepoznaš v opisu? Če imaš še občutek za hitro spreminjajoče se inovativne tehnologije, si iz pravega testa za najbolj drzen hackathon, ki so ga v sodelovanju z MDS IT d.d. organizirali v ABC Enterprise pospeševalniku! Več »

Dogodek 05.04.2017

Startup Cafe: Milijoni Kolektorja, Dela in Iskratela za startupe

Leto 2017 bo očitno leto, ko so velika slovenska podjetja ugotovila, da v sodobnem gospodarstvu brez zagonskih podjetij pač ne gre. Na naslednjem Statup cafeju se bodo tako predstavila podjetja Delo, Kolektor in Iskratel s svojimi projekti na tem področju. Več »

Članek 04.03.2017

Izbor: Mladi podjetnik leta 2017

Izbor Mladi podjetnik leta je projekt Zavoda mladi podjetnik, namenjen odkrivanju talentov med mladimi podjetniki v Sloveniji. Njihove uspehe želimo predstaviti širši javnosti in tako prispevati k promociji podjetništva med podjetniki začetniki. Spadaš med uspešne mlade podjetnike? Beri naprej. Več »

Članek 20.02.2017

Uveljavljate telefonske pogovore kot strošek?

Za vsako podjetje ali s.p. je zelo pomembno, da si čimbolj znižuje davčno osnovo. V članku si lahko preberete, kaj je pomembno, da lahko vaše podjetje uveljavlja telefonske pogovore kot strošek ter kaj potrebujete za sklenitev naročniškega razmerja. Več »

Prijavi se na e-novice!