Novica 27.05.2017

Spletni tečaj: Kako oblikovati zagonsko podjetje

Če začenjate svojo podjetniško pot, je brezplačni tečaj How to Build a Startup odličen pripomoček za vas. V okviru tečaja, ki poteka na platformi Udacity, vam bo znani serijski podjetnik Steve Blank predstavil ključne korake pri oblikovanju uspešnega zagonskega podjetja. Več »

Novica 27.05.2017

Kako naj se lotim odkupa dolga?

Podjetnikom, ki poslujejo z različnimi strankami, se lahko zgodi, da se zaradi neplačnikov znajdejo tudi v likvidnostnih težavah. Kako se soočiti s takšnim problemov? Ena od rešitev je odkup dolgov oziroma terjatev. Kaj je to in kako se tega lotiti? Več »

Novica 26.05.2017

Video: Patrick Bet-David: Kako ustvariti podjetje iz nič

Patrick Bet-David ni bil uspešen učenec. Po končani srednji šoli je šel v vojsko, nato je želel postati bodibilder, šele izkušnja očetovega srčnega napada je spremenila njegovo življenje. V zanimivem intervjuju opiše svojo življenjsko in podjetniško pot. Več »

Novica 26.05.2017

Aktualni podjetniški in drugi razpisi

Vas zanimajo priložnosti za pridobitev povratnih ali nepovratnih sredstev za vaše podjetje? Oglejte si pregled aktualnih razpisov za podjetja in posameznike z različnih področij. Pohitite s pripravo dokumentacije, roki za oddajo prijav se hitro približujejo! Več »

Dogodek 30.05.2017

Slovensko-indijski poslovni forum

Ob obisku gospodarske delegacije iz Indije Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT v torek, 30. maja 2017, organizira poslovni forum, v okviru katerega bodo predstavljene poslovne priložnosti v Indiji in organizirana B2B srečanja. Več »

Dogodek 30.05.2017

Tehnike in pasti pogajanja

DPlac in Zavod Cene Štupar vabita na dogodek meseca maja z Brunom Sedevčičem z naslovom Tehnike in pasti pogajanja, na katerem boste spoznali iztočnice in smernice, da boste z vašo idejo lažje in bolj uspešno pristopili k trgu. Vabljeni k udeležbi! Več »

Dogodek 30.05.2017

KIK OFF – Tomaž Lah, Nektar Natura, in Aleš Turšič, STOW

KIKŠtarter, kreativni coworking center iz Kamnika, svojo osnovno ponudbo nadgrajuje z drugimi vsebinami, med drugim z brezplačnimi dogodki z imenom KIK OFF. Tokrat bodo na dogodku gostili izjemna kamniška podjetnika. Več »

Dogodek 01.06.2017

Infinum Development Academy 2017

Se želite naučiti oblikovati odlično programsko opremo? Podjetje Infinum organizira 5-tedensko akademijo, na kateri boste s pomočjo profesionalnih razvijalcev razširili svoje znanje in povečali svoje kompetence. Pohitite, prijave zbirajo le še do 1. junija! Več »