Potrditev prijave na delavnico Facebook oglaševanje

Prejeli smo vašo prijavo na delavnico Facebook oglaševanje. V kratkem boste v svoj elektronski nabiralnik prejeli sporočilo s podrobnimi informacijami. Preverite tudi SPAM oz. nezaželeno pošto! Za morebitna vprašanja pišite na info@mladipodjetnik.si ali pokličite na 030 708 807.

Preden zaprete okno, še dve povabili:

1. Facebook oglaševanje delavnico imamo obavljeno tudi na Facebooku – tam bomo delili tudi uporabne vsebine. Vabljeni, da se nam pridružite s klikom TUKAJ >>

2. Organiziramo številna uporabna in zelo konkretna izobraževanja. Vabimo vas, da si jih ogledate TUKAJ >>

 

Se vidimo kmalu!

Ekipa Zavoda mladi podjetnik

030 708 807

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje