11. Slovenski forum inovacij

Avtor — 13.09.2016
Javna agencija SPIRIT Slovenija letos že enajstič prireja Slovenski forum inovacij. 20. in 21. septembra vam želijo z izbranimi tematikami in delavnicami zagotoviti novo znanje, da postanete še boljši, močnejši, hitrejši in inovativnejši, in vam tako pomagamo doseči uspeh na najvišjem nivoju.
11. Slovenski forum inovacij

Vstop je brezplačen.

Kdaj 20.09.2016 od 10:00 do 21.09.2016 16:30
Kje Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Koledar

Kako lahko visokotehnološke in inovativne produkte svojih varovancev predstavite širši javnosti? Kako boste zgradili mostove in se približali širši publiki? Na delavnici Znanost in družba – Kako ustvariti vključujoč in progresiven dialog? boste lahko pridobili veščine in znanje za grajenje mostov ter kako vaš produkt predstaviti, da bodo uporabniki razumeli njegov potencial in mu omogočili globalno ekspanzijo.

Na forumu se boste med drugim lahko udeležili tudi okrogle mize o uspešnih mladih inovativnih podjetnikih, poslušali Uršo Žorž govoriti o strasti, ki je bistvena za motivacijo in doseganje rezultatov, in Lojzeta Bertonclja o izkušnjah različnih pristopov vitkega inoviranja v velikih podjetjih. Vabljeni tudi na ves ostali program in razstavo 40 najboljših slovenskih inovacij.

Vstop na 11. Slovenski forum inovacij je brezplačen, za delavnice pa je potrebna predhodna prijava.