Agrifood natečaj – InfoDay

Avtor — 13.06.2016
Konzorcij Open Innovation in Agrifood Programme v sodelovanju z nacionalnim koordinatorjem za Slovenijo, UIP Univerzitetnim inkubatorjem Primorske, objavlja javni poziv za natečaj 2016 International Call for Solutions. Zainteresirani ste 15.6.2016 vabljeni na t.i. InfoDay na to temo.
Agrifood natečaj - InfoDay

Agrifood natečaj – InfoDay

Kdaj 15.06.2016 od 14:00 do 15:00
Kje Univerzitetni Inkubator Primorske, Ferrarska 8, 8000 Koper
Koledar

Konzorcij Open Innovation in Agrifood Programme v sodelovanju z nacionalnim koordinatorjem za Slovenijo, UIP Univerzitetnim inkubatorjem Primorske, objavlja javni poziv za natečaj 2016 International Call for Solutions.

Poziv je namenjen vsem zainteresiranim posameznikom, študentom in raziskovalcem, podjetnikom, nevladnim organizacijam, zadrugam in podjetjem, ki želijo predstaviti lastno inovativno rešitev na posamezni tematiki poziva. Organizator natečaja želi pridobiti idejne rešitve oziroma predloge za nove proizvode, storitve, poslovne modele ali tehnologije, ki bodo usmerjene v promocijo, ekonomske, okoljske in socialne trajnosti v agroživilskem sektorju.

Interdisciplinarna strokovna komisija, sestavljena iz strokovnjakov iz različnih področij, bo izmed prijavljenih idej in predlogov izbrala 10 ekip, ki bodo vabljene k udeležbi na “Global Innovation Camp” v Torinu (Italija) v septembru 2016.

Organizatorji želijo pridobiti idejne predloge inovativnih rešitev v povezavi z naslednjimi vsebinskimi tematikami:

  1. trajnostne oskrbovalne verige s hrano; 
  2. zagotavljanje oskrbe s hrano in enakopravnega dostopa do virov;
  3. deljena vrednost znotraj agroživilskih mrež in povezav.

Izmed vseh udeleženih skupin na “Global Innovation Camp” v Torinu, bo strokovna komisija izbrala 3 idejne rešitve, ki bodo prejele nagrado oziroma možnost sodelovanja s pospeševalnikom ali inkubatorjem za obdobje vsaj 3 mesecev.

Več informacij na: http://www.socialroots.eu. Rok za oddaje prijav na razpis je 30. junij 2016.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje