Android Meetup #15

Avtor — 19.05.2017
Na že 15. Android Meetupu, ki se bo odvijal v torek, 23. maja 2017, bosta zanimiva govorca predstavila svoje izkušnje z izgradnjo »ne-nativnih« aplikacij v okviru operacijskega sistema Android. Vsi navdušenci nad Androidom vabljeni k udeležbi!
Android Meetup

Vabljeni na 15. Android Meetup. (Vir slike: Infinum)

Kdaj 23.05.2017 od 18:00 do 21:00
Kje ZOO Tobačna, Ljubljana
Koledar

Android Meetup #15, ki se bo odvijal v torek, 23. maja 2017, od 18.00 do 21.00 v lokalu ZOO Tobačna v Ljubljani, bo s svojim predavanjem z naslovom »Progress thru Web with Android« začel Andrei Zvonimir Crnković, JavaScript Engineer na Infinumu.

Miha Markic, .net consultant, pa bo udeležencem predstavil Xamarin.Forms. To je Microsoftova odprtokodna tehnologija za razvoj domorodnih aplikacij za različne platforme.

Dogajanje bodo zaokrožili Lightning talks zainteresiranih udeležencev in mreženje. Ena od glavnih tem bo zagotovo tudi Googlova i/O konferenca.

Več informacij o brezplačnem dogodku je na voljo na povezavi in na Facebooku.

MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>