Bisnode Speed Networking – marec 2016

Avtor — 16.02.2016
Gotovo veste, da so ključnega pomena za uspešen posel odlične poslovne povezave. Včasih je težko neposredno vzpostaviti stik s sogovornikom o možnem poslovnem sodelovanju, saj ne morete kar pristopiti k neznancu in mu v roke stisniti svojo vizitko. Do sedaj. Od danes bo drugače!
Bisnode Speed Networking - marec 2016

Bisnode Speed Networking (Vir slike: Unsplash.com)

Kdaj 03.03.2016 od 8:30 do 10:30
Kje Kavarna Sputnik
Koledar

V Bisnode organizirajo Bisnode speed networking (BSN), saj želijo s svojimi uporabniki deliti strast za posel preko boljših poslovnih povezav.

Bisnode Speed Networking dogodki so brezplačni ter dostopni za vse, ki si želite spoznati potencialne poslovne partnerje, pridobiti nove kontakte, predstaviti svojo poslovno idejo ali priskrbeti nove poslovne izkušnje. 

Med BSN se udeleženci po Bisnode matriki vsakih 5 minut presedajo, zato boste v dveh urah lahko govorili z vsemi prisotnimi potencialnimi partnerji in se obenem naučili v kratkem času predstaviti svoje podjetje in ideje. 

V dveh urah lahko s pomočjo Bisnode spoznate 20 novih potencialnih poslovnih partnerjev, obenem pa spijete brezplačno kavo.

MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>