Četrta »COINVEST visokotehnološka investicijska konferenca 2015«

Avtor — 24.09.2015
Startupi, ki želite pridobiti sredstva, dostop do trga in nove veščine, vabljeni na Coinvest Venture Days, ki veja za enega izmed največjih investicijskih dogodkov v Jugovzhodni Evropi. Dogodek bo potekal 18. in 19. novembra.
Četrta »COINVEST visokotehnološka investicijska konferenca 2015«

Četrta »COINVEST visokotehnološka investicijska konferenca 2015« (Vir: Unsplash.com)

Kdaj 18.11.2015 od 10:00 do 19.11.2015 18:00
Kje Nova Gorica
Koledar

Coinvest Venture Days je dvodnevna visokotehnološka investicijska konferenca, namenjena tehnološkim podjetjem, investitorjem tveganega kapitala in ostalim ljubiteljem podjetništva. Dogodek je razdeljen v dva sklopa. Prvi je Dan investitorjev, ki bo potekal 18. novembra, drugi pa je Dan startupov, ki bo potekal 19. novembra,

Dan investitorjev – 18. november

Dan investitorjev je dogodek, zaprt za javnost in namenjen le 50 najboljšim startupom ter investitorjem tveganega kapitala. Na dogodku bodo startupi lahko dobro spoznali investitorje, slednji pa bodo imeli priložnost prepoznati potencialno uspešna podjetja. Dogodek se bo zaključil z druženjem.

Dan startupov – 19. november

Drugi dan konference bo odprt za javnost. Obiskovalci bodo lahko prisluhnili govornikom in imelo priložnost spoznati veliko zanimivih ljudi, od investitorjev in podjetnikov do potrošnikov in medijev. Nastopili bodo slavnostni govorci, mednarodni ustanovitelji startupov in investitorji. Poleg pitchev bodo oder za 90 sekund izkoristili tudi startupi, ki bodo med seboj tekmovali za pozornost investitorjev. Dogodek se bo zaključil z zabavo.

Izkoristite priložnosti in kupite “early bird” vstopnice po nižji ceni, ki so na voljo le do 25. oktobra 2015. 

Povezava za nakup vstopnic>>

Startupi vabljeni k prijavi

Prijavljeni startupi boste spoznali več kot sto mednarodnih investitorjev tveganega kapitala in se povezovali z drugimi podobno mislečimi startupi. V 90 sekundnem pitchu boste z drugimi poskusili pritegniti pozornost investitorjev in jih prepričati v do 50 tisoč evrov visoke investicije. Poleg tega se boste vsi potegovali za nagrado 10 tisočih evrov in potovanja v Silicijevo dolino.

Povezava do prijave za startupe, rok za prijavo je 14. oktober>>

Prijavijo se lahko tudi investitorji

Na dogodku se boste imeli investitorji možnost spoznati z več kot 100 drugimi investitorji in 50 najboljšimi startupi na dnevu investitorjev ter prisluhniti 90 sekundnim pitchem startupov na drugem dnevu konference.

Povezava do prijave za investitorje>>

V zadnjih treh letih je Coinvest Venture Days postal eden izmed največjih dogodkov v Jugovzhodni Evropi. Lansko leto so gostili več kot 500 udeležencev iz 28 držav, med katerimi je bilo 67 startupov in 77 mednarodnih investitorjev iz Evrope, Izraela, Nove Zelandije in ZDA.

Več informacij o dogodku>>

Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje
MP izobraževanja
MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.

Preberite več >>