Dobrodelni športni dogodek

Avtor — 07.05.2013
Vabljeni na BiSport športno-dobrodelno akcijo, kjer smo lansko leto na kolesa naložili v predhodni dobrodelni akciji zbrane igrače ter šolske potrebščine za otroke iz socialno šibkejših družin in jih osebno dostavili Društvu prijateljev mladine Koper.
Dobrodelni športni dogodek

Kdaj 15.06.2013 od 7:00 do 22:00
Kje Ljubljana - Koper
Kontakt
Koledar

Pot iz Ljubljane do Kopra

Na dan dogodka bo odhod ob predvidoma 5h-5:30h.

Kolesarimo po stari cesti od Ljubljane do Kopra:

Ljubljana-Vrhnika-Logatec (krajši postanek) -Planina-Postojna (krajši postanek) -Hruševje-Senožeče-Divača-Kozina (daljši postanek) -Črni Kal (postanek) -Dekani-Koper = Društvo prijateljev mladine Koper oz. Športni park Bonifika.

Dolžina poti: 120 km

Kolesarili bomo v manjših skupinah – pač glede na kondicijske in kolesne zmožnosti (specialke ali gorska kolesa), vendar naj posebej izpostavimo, da gre za družabno-rekreativni športni dogodek, katerega sporočilo in namen je, da v Koper prikolesarimo kot ena skupina.

Na poti nas spremlja oz. na postankih nas čaka kombi s pijačo in za nahrbtnike ter “onemogle” kolesarje.

Prihod v Koper: ob predvidoma 14h.

Po raztezanju, fotografiranju za arhiv in medije, druženju in izročitvi daril pri DPMK, sledi pogostitev in druženje na obali v centru mesta.

Odhod iz Kopra ob cca. 18h-19h z organiziranim avtobusnim prevozom za kolesa in kolesarje.

Za vse neustrašne kolesarje, ki se boste odločili preizkusiti svojo kondicijo, vzdržljivost in predvsem voljo, pa vesela novica – skupaj z nami bo pot od Ljubljane do Kopra premagoval tudi kombi za morebitne “onemogle” kolesarje.

Dobrodelna akcija

Za otroke iz socialno ogroženih družin bomo ponovno zbirali tudi pisarniške potrebščine, knjige in ostale didaktične igre.

Veseli bodo česar koli: od igrač, knjig in ostalih primernih daril za otroke, do šolskih potrebščin (zvezki, svinčniki, barvice, družabne igre, risalne krede …) in do papirja za kopiranje.

Predlagamo, da igrače zbirate na vašem podjetju in jih kasneje vse skupaj v tednu pred dogodkom pripeljete/dostavite na sedež Bisnode, Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana (3. nadstropje).

Izrazi svojo strast in sodeluj pri športnem in dobrodelnem podvigu tudi ti!