e-Simbioz@ je za jesen pripravila nove delavnice in pakete

Avtor — 21.09.2015
Z novim šolskim letom je e-Simbioz@, projekt Simbioza Genesis, ki je glavni projekt kampanje eSkills for Jobs 2015 in jo izvaja Evropska komisija, pripravila nove atraktivne vsebine, pa tudi delavnice in pakete, ki so bile v preteklem letu najbolj iskane.
e-Simbioz@ je za jesen pripravila nove delavnice in pakete

e-Simbioz@ je za jesen pripravila nove delavnice in pakete (Vir: Picjumbo.com)

Kdaj 23.09.2015 od 17:00 do 23:59
Kje Dunajska 22, Ljubljana
Koledar

Izbirate lahko med pestrim naborom posameznih delavnic (znani so že vsi termini od septembra pa do konca decembra 2015), ki so jih razvrstili v štiri večje sklope oz. pakete, vsebina in nakup katerih je opisan na njihovi spletni strani.

Paket Simbioza Office je paket primeren prav za vsakega, ki v šoli, na fakulteti, v službi ali v prostem času uporablja MS Office urejevalnike besedil. Obsega programe MS Office Word, MS Office Excel (osnovni, nadaljevalni in napredni) in MS Office Power Point.  Celotni paket Office obsega 5 delavnic (cena 55 EUR), cena za posamezno 4-urno delavnico pa je 15 EUR.

Paket Simbioza Start-Up je paket, odličen za vsakogar, ki si želi uspeti z svojo idejo. Obsega delavnice Kako (pre)živeti in uspeti na socialnih omrežjih, Kako prodreti na splet s svojo predstavitvijo, Podatki v oblaku, S preprostimi triki do oblikovanega promocijskega materiala, Spletno orodje za obveščanje in Inovativna predstavitev. Celotni paket Start-Up obsega 6 delavnic (cena 75 EUR), cena za posamezno 4-urno delavnico je 15 EUR in za posamezno 8-urno 20 EUR.

Paket Simbioza Web je paket, s katerim se boste naučili osnov postavitve spletne strani in obsega delavnici Spoznaj WordPress in postavili svojo spletno trgovino ter Joomla! Administracija in urejanje vsebine. Cena za 12-urno delavnico je 40 EUR.

Paket Simbioza Design je paket, ki obsega vse delavnice in programe, s pomočjo katerih boste lahko tudi vi znali vizualno predstaviti svojo kreativno idejo. Obsega delavnice Adobe Photoshopa (začetni in nadaljevalni), Adobe InDesigna, Adobe Ilustratorja in Adobe Premier Pro. Cena paketa, ki obsega 5 delavnic (vsaka delavnica je 16-urna), je 190 EUR, cena za izbrane 3 delavnice iz paketa je 120 EUR in cena za 16-urno delavnico je 45 EUR.

Delavnice bodo izvajali v svojih prostorih Simbiozinega medgeneracijskega centra “Na Triglav spreminjat svet” na Dunajski 22 v Ljubljani (stavba Slovenijales), njihov program in ostale aktivnosti pa lahko spremljate na spletni strani e-simbioza.com ali Facebook strani e-Simbioza

Oznake: , ,