e-Simbioza od septembra tudi s paketi delavnic

Avtor — 25.08.2015
Med poletjem so pri e-Simbiozi pripravili širok spekter delavnic in paketov. Ker so ugotovili, da posamezne delavnice njihovim tečajnikom in tečajnicam niso prinesle celotnega spektra znanja, lahko tokrat izberete celostne pakete novih uporabnih znanj.
e-Simbioza od septembra tudi s paketi delavnic

e-Simbioza od septembra tudi s paketi delavnic (Vir: Pixabay.com)

Kdaj 11.09.2015 od 16:00 do 20:30
Kje Dunajska cesta 22, Ljubljana
Koledar

Tokrat so pripravili veliko več delavnic (znani so vsi termini do konca decembra 2015), ki so jih razvrstili v štiri večje sklope oz. pakete, nakup katerih je opisan na njihovi spletni strani.

Paket Simbioza Office: obsega programe MS Office Word, MS Office Excel (osnovni, nadaljevalni in napredni) in MS Office Power Point.  Celotni paket Office obsega 5 delavnic (cena 55 EUR), cena za posamezno 4-urno delavnico pa je 15 EUR.

Paket Simbioza Start-Up: je paket, odličen za vsakogar, ki si želi uspeti z svojo idejo. Obsega delavnice Kako (pre)živeti in uspeti na socialnih omrežjih, Kako prodreti na splet s svojo predstavitvijo, Podatki v oblaku, S preprostimi triki do oblikovanega promocijskega materiala, Spletno orodje za obveščanje (pošiljanje množičnih sporočil) in Inovativna predstavitev. Celotni paket Start-Up obsega 6 delavnic (cena 75 EUR), cena za posamezno 4-urno delavnico je 15 EUR in za posamezno 8-urno 20 EUR.

Paket Simbioza Web: je paket, s katerim se boste lotili postavitve spletne strani in obsega delavnici Spoznaj WordPress in postavi svojo spletno trgovino ter Joomla! Administracija in urejanje vsebine. Cena za 12-urno delavnico je 40 EUR.

Paket Simbioza Design: je paket, ki obsega vse delavnice in programe, s pomočjo katerih boste lahko tudi vi znali predstaviti svojo idejo vizualno. Obsega delavnice Adobe Photoshopa (začetni in nadaljevalni), Adobe InDesigna, Adobe Ilustratorja in Adobe Premier Pro. Cena paketa, ki obsega 5 delavnic (vsaka delavnica je 16-urna), je 190 EUR, cena za izbrane 3 delavnice iz paketa je 120 EUR in cena za 16-urno delavnico je 45 EUR. 

Več informacij o dogodku na spletni strani e-simbioza.com in FB strani e-Simbioz@.


Oznake: , ,