Iskanje podjetniških idej z družbenim učinkom na podeželju

Avtor — 03.09.2015
Živite na območju ljubljanskega podeželja in vam podjetniški način razmišljanja ni tuj? Imate znanje, sposobnosti, toda ne veste kako si ustvariti delo, dodaten zaslužek ali zaposlitev? Vabljeni ste na predstavitev programa z naslovom Iskanje podjetniških idej z družbeni učinkom na podeželju.

Kdaj 09.09.2015 od 17:30 do 23:59
Kje Dplac, Dunajska cesta 20, Ljubljana
Koledar

Niso vabljeni le posamezniki, ki že imajo podjetniško idejo, pač pa tudi tisti, ki razmišljajo o svojih potencialih, pa ne vedo kako jih uresničiti. Vabljeni vsi, ki se zavedate priložnosti, ki jih ponuja ljubljansko podeželje. 

Za vas so organizatorji pripravili celovit program, ki vam bo pomagal poiskati podjetniške priložnosti na podeželju, ki so optimalne glede na vaše znanje, sposobnosti, pogoje in druge življenjske okoliščine.

Poimenovali so ga Program oblikovanja novih oblik podjetniških pristopov z družbenim učinkom »Iskanje podjetniških idej z družbenim učinkom na podeželju«

Ker program spodbuja razvoj ljubljanskega podeželja, se v program lahko prijavilo le posamezniki,  ki živijo na podeželju Mestne občine Ljubljana, pri čemer imajo prednost tisti, ki živijo na kmetijskem gospodarstvu. Udeležba na programu je brezplačna

Predhodna prijava na predstavitev je obvezna in sicer do torka 8. septembra 2015:

Več o programu si lahko preberete na dplac.si 
Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje