Iskanje podjetniških idej z družbenim učinkom na podeželju

Živite na območju ljubljanskega podeželja in vam podjetniški način razmišljanja ni tuj? Imate znanje, sposobnosti, toda ne veste kako si ustvariti delo, dodaten zaslužek ali zaposlitev? Vabljeni ste na predstavitev programa z naslovom Iskanje podjetniških idej z družbeni učinkom na podeželju.

Kdaj 09.09.2015 od 17:30 do 23:59
Kje Dplac, Dunajska cesta 20, Ljubljana
Koledar

Niso vabljeni le posamezniki, ki že imajo podjetniško idejo, pač pa tudi tisti, ki razmišljajo o svojih potencialih, pa ne vedo kako jih uresničiti. Vabljeni vsi, ki se zavedate priložnosti, ki jih ponuja ljubljansko podeželje. 

Za vas so organizatorji pripravili celovit program, ki vam bo pomagal poiskati podjetniške priložnosti na podeželju, ki so optimalne glede na vaše znanje, sposobnosti, pogoje in druge življenjske okoliščine.

Poimenovali so ga Program oblikovanja novih oblik podjetniških pristopov z družbenim učinkom »Iskanje podjetniških idej z družbenim učinkom na podeželju«

Ker program spodbuja razvoj ljubljanskega podeželja, se v program lahko prijavilo le posamezniki,  ki živijo na podeželju Mestne občine Ljubljana, pri čemer imajo prednost tisti, ki živijo na kmetijskem gospodarstvu. Udeležba na programu je brezplačna

Predhodna prijava na predstavitev je obvezna in sicer do torka 8. septembra 2015:

Več o programu si lahko preberete na dplac.si 
Oznake: