Iskanje podjetniških idej z družbenim učinkom na podeželju

Živite na območju ljubljanskega podeželja in vam podjetniški način razmišljanja ni tuj? Imate znanje, sposobnosti, toda ne veste kako si ustvariti delo, dodaten zaslužek ali zaposlitev? Vabljeni ste na predstavitev programa z naslovom Iskanje podjetniških idej z družbeni učinkom na podeželju.

Kdaj 09.09.2015 od 17:30 do 23:59
Kje Dplac, Dunajska cesta 20, Ljubljana
Koledar

Niso vabljeni le posamezniki, ki že imajo podjetniško idejo, pač pa tudi tisti, ki razmišljajo o svojih potencialih, pa ne vedo kako jih uresničiti. Vabljeni vsi, ki se zavedate priložnosti, ki jih ponuja ljubljansko podeželje. 

Za vas so organizatorji pripravili celovit program, ki vam bo pomagal poiskati podjetniške priložnosti na podeželju, ki so optimalne glede na vaše znanje, sposobnosti, pogoje in druge življenjske okoliščine.

Poimenovali so ga Program oblikovanja novih oblik podjetniških pristopov z družbenim učinkom »Iskanje podjetniških idej z družbenim učinkom na podeželju«

Ker program spodbuja razvoj ljubljanskega podeželja, se v program lahko prijavilo le posamezniki,  ki živijo na podeželju Mestne občine Ljubljana, pri čemer imajo prednost tisti, ki živijo na kmetijskem gospodarstvu. Udeležba na programu je brezplačna

Predhodna prijava na predstavitev je obvezna in sicer do torka 8. septembra 2015:

Več o programu si lahko preberete na dplac.si 
Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje