Kako iz hobija zgraditi posel? Seminar Podjetniškega kroga s Petro Škarja

Avtor — 21.09.2015
Podjetniški krog in Petra Škarja vabita na seminar, pisan na kožo vsem, ki ste srčno predani svojemu hobiju in se sprašujete, kako bi lahko ob tem tudi zaslužili! Kaj je lepšega, kot da iz svojega hobija zgradite posel?
Kako iz hobija zgraditi posel? Seminar Podjetniškega kroga s Petro Škarja

Kako iz hobija zgraditi posel? Seminar Podjetniškega kroga s Petro Škarja (Vir: Picjumbo.com)

Kdaj 06.10.2015 od 18:00 do 20:00
Kje Dvorana SMELT, Dunajska 160, Ljubljana
Koledar

Kako to storite? Kaj potrebujete? Na kaj bodite pozorni in kako se učinkovito izognete pastem?

Na ta in številna druga vprašanja vam bo odgovorila Petra Škarja, uspešna in ambiciozna predavateljica ter avtorica knjižnih uspešnic Česar nas niso naučili v šolah, Ameriški milijonarji so spregovorili ter Najdi svojo srečo in mir.

Na seminarju boste spoznali, kaj je podjetnost in kaj potrebujete, da postanete uspešni podjetniki. Spoznali boste konkretne primere ljudi, ki so iz svojega hobija zgradili uspešen posel. Petra vam bo zaupala nekaj konkretnih akcij, ki so ji prinesle odlične rezultate, izvedeli pa boste tudi za pasti, na katere morate biti pozorni predvsem na začetku svoje podjetniške poti.

Petra: “Veste – ponavadi naredim 10 različnih akcij, da lahko za eno rečem, da je bila res uspešna (ne le jaz, verjetno imamo kar vsi podobno »statistiko«). In tu izločam tiste, ki so bile RES uspešne in katere je smiselno ponavljati!” 

Prijavite se na david.perger@podjetniskikrog.si, 040-544-774 ali facebook.com/podjetniskikrog. Vstopnina dogodka je 15 evrov.

Oznake: