Konferenca: 7. PR teater

Avtor — 20.10.2016
Člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi letos pripravljajo že sedmi PR teater. Gre za enodnevno študentsko konferenco, ki bo 15. novembra 2016 potekala na Fakulteti za družbene vede.
Konferenca: 7. PR teater

Konferenca: 7. PR teater

Kdaj 15.11.2016 od 8:00 do 16:40
Kje Fakulteta za družbene vede, Ljubljana
Koledar

S PR teatrom želijo organizatorji študentom ponuditi dodatno znanje o praktičnih primerih in najnovejših trendih na področju odnosov z javnostmi. 

Program vključuje predavanja, delavnice in okrogle mize, ki jih izvedejo priznani slovenski ter tuji predavatelji. Z udeležbo na konferenci obiskovalci dobijo znanje, ki tudi povečuje njihovo konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve. Obenem udeleženci pridobijo nove ideje in poznanstva, ki so danes ključna za uspešno poslovno pot.

Kot vsako leto bodo tudi letos pripravili pester program. Tokrat so si dovolili, da preizkusijo nekaj novega, drznega in malo drugačnega – vstopili bodo v cirkus komuniciranja.

Te zanima, kakšno je življenje komunikologa? Ne veš, kaj je to merchandasing ali kliping? Si se vedno spraševal/a, kakšno je odgovorno oglaševanje? In kako deluje digitalno komuniciranje? Potem pridi tudi ti in vstopi v cirkus komuniciranja!

Prijave za PR teater so že odprte na: http://bit.ly/2d7Mbil.

Če želiš izvedeti več, jim sledi na facebook.com/prteaterinstagram.com/pr_teater in twitter.com/PRteater ter na spletni stran www.pr-teater.si.