MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

Predavanja Lastno podjetje? Zakaj pa ne! so namenjena vsem, ki razmišljate o realizaciji svoje poslovne ideje, pa ne veste kako se je lotiti. S pomočjo uspešnih mladih podjetnikov vam bomo ponudili nasvete in motivacijo za lažji začetek.
MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

Lastno podjetje? Zakaj pa ne! (Avtor slike: Jernej Kokol)

Kdaj 02.02.2017 od 16:00 do 18:00
Kje NLB Center inovativnega podjetništva, Trg republike 2, 1000 Ljubljana
Kontakt
Koledar

Dogodki v sklopu Lastno podjetje? Zakaj pa ne! so namenjeni posameznikom, ki se spogledujete s poslovno idejo, vendar ne veste, kako se je lotiti. Pri tem vam bodo pomagali nasveti naših izkušenih gostov.

Tokra

Tokrat vam bomo predstavili dve temi. Peter Bruner, izkušen mladi podjetnik, bo govoril o tem, kako začeti. Marjan Rožman pa bo predstavil zanimivo zgodbo visokotehnološkega podejtja Quadrofoil.

Kako začeti? | Peter Bruner, mladi podjetnik

Peter Bruner je mladi podjetnik, ki je bil ali je še vedno vpet v delo več mladih podjetij s tehnološkega področja. Peter nam bo v kratkem predavanju postregel z ugotovitami do katerih je prišel v svoji dosedanji podjetniški poti:

 • Kako svojo idejo pretvoriti v podjetje?
 • Naj se podjetja lotim sam ali z ekipo soustanoviteljev?
 • Kje najti soustanovitelje in dobre sodelavce?
 • Kako ohraniti fokus pri delu na več startupih hkrati?

Moja podjetniška zgodba: Marjan Rožman, Quadrofoil d.o.o.

Marjan Rožman, soustanovitelj in direktor družbe Qudrofoil d.o.o., je manager z bogatimi izkušnjami v vodenju družb in projektov v avtomobilski industriji, navtični industriji in na področju informacijske tehnologije. Kot izjemen poznavalec trženja na globalnem trgu, delovanja in vključevanja finančnih trgov v projekte ter vsestranski podpornik, novih idej s posluhom za novosti, ki lahko spremenijo svet, pri tem razmišlja globalno in deluje lokalno.

Quadrofoil je slovensko visokotehnološko razvojno podjetje, ki je dizajniralo in izdelalo popolnoma električno in ekološko ter energetsko izjemno učinkovito dvosedežno plovilo s podvodnimi krili (hydrofoils), ki za pogon uporablja elektro motor. Inovativen dizajn in patentiran sistem krmiljenja omogoča, da se plovilo s pomočjo vzgonske sile pri hitrosti samo 12 km/h dvigne nad gladino vode in tako uporabniku nudi vznemirljiv občutek letenja nad vodo.

Od ustanovitve v letu 2011 in razvoja prvega električnega plovila s podvodnimi, do današnjega dne, je podjetje postalo sinonim za visokotehnološka in okolju prijazna električna plovila na električni pogon, pri čemer pa že sedaj pripravljajo 4-sedežno plovilo, ki predstavlja pravo revolucijo ne le v navtiki, temveč tudi v vsakdanjem transportu.

Marjan nam bo svojo zgodbo zaupal preko naslednjih točk:

 • Kako pridobiti sredstva za razvoj visokotehnološkega prototipa?
 • Kako iz prototipa na trg splaviti tehnološki produkt?
 • Kje pridobiti znanja s prodaje marketinga v povezavi s tehnološkimi produkti?
 
Ne spreglejte

 

Udeležba na dogodku Lastno podjetje? Zakaj pa ne! je brezplačna, potrebne so prijave.

Brezplačno udeležbo na našem dogodku zagotavljajo naši partnerji:

 • NLB Center inovativnega podjetništva,
 • SAOP – spletno računovodstvo miniMAX,
 • SAOPNET POS – pos sistem,
 • Verlag Dashofer,
 • Bisnode,
 • Zabec.net,
 • Računovodstvo Kleos.

Pogoj za brezplačno prijavo je, da nam dovolite, da vaš e-naslov vpišemo med prejemnike brezplačnih e-novic Zavoda mladi podjetnik. Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Prijava velja kot rezervacija mesta. V vsakem primeru vas vljudno prosimo, da se dogodka udeležite, če ste se prijavili. V nasprotnem nas o odpovedi obvestite, da bomo vaše mesto lahko prepustili drugemu.

Prijavite se na brezplačni dogodek:

Izpolnite spodnjo prijavnico in se udeležite dogodka Lastno podjetje? Zakaj pa ne!