MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Maksimalna produktivnost

Maksimalna produktivnost

Kdaj 22.02.2017 od 14:00 do 17:30
Kje Zveza Sonček, Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana
Facebook
Kontakt
Koledar

Blaž Kos se vrača iz Monk Mode in je pripravljen z nami deliti znanje, ki ga je pridobil v letu in pol aktivnega učenja brez motečih faktorjev!

Danes je v poplavi informacij, izpostavljenosti tisočim distrakcijam ter z delovanjem na globalno povezanih turbulentnih trgih izjemno težko dosegati te dve prednosti. Vendar obstaja pot – vas zanima skrivnost, kako biti v poslovnem svetu dvakrat bolj produktiven od konkurence?

Večja produktivnost, bolj temeljita osredotočenost na ustvarjanje dodane vrednosti, sistematično inoviranje ter superiorna organizacija sebe ter celotnega podjetja vodijo tudi k večji tržni prednosti pred konkurenco, hitrejši rasti podjetja ter k več dobička. Glede na to, da vsak podjetnik stremi k svoji maksimalni produktivnosti, je čas, da se naučite in spoznate ključne napredne metode organizacije.

Na delavnici boste pridobili znanje iz petih temeljnih področjih organizacije sebe in malega podjetja:

Bi se delavnice udeležili v naslednji ponovitvi? Prijavite se na obveščanje >>

  • Lažen občutek napredka. Prvi sklop je namenjen lažnemu občutku napredka, vsem kradljivcem časa, ki nam dajo občutek pomembnosti, nujnosti, povezanosti in napredka, v resnici pa ne predstavljajo nič drugega, kot tek na mestu. Nekaj, česar si noben podjetnik ne sme privoščiti. Naučili se boste identificirati lažni občutek napredka ter osvojili tehnike, kako se soočiti in upravljati z različnimi kradljivci časa.
  • Delovni tok, prekinitve in distrakcije. Najvišjo raven produktivnosti podjetnik doseže v delovnem toku (»flow«), v stanju, ko ustvarja dodano vrednost za trg na podoben način, kot umetnik svojo umetnino. Največji sovražnik dela v toku pa so prekinitve in distrakcije. Na delavnici se boste naučili, kako biti v najbolj produktivnem stanju, ki ga pozna človeštvo, ter kako sistemsko preprečiti potencialne prekinitve in distrakcije. Ko enkrat poznate delo v toku, boste še sami presenečeni, kaj vse zmorete.
  • Organizacija sebe in okolja. Povečanje produktivnosti se začne pri organizaciji sebe in okolja, v katerem dnevno delujemo. Na delavnici boste spoznali vse ključne mehanizme in tehnike organizacije sebe, upravljanja s časom ter ustreznega miselnega okvira za doseganje ekstremne učinkovitosti in fokusa na ustvarjanje dodane vrednosti.
  • Vitke in agilne metode za povečanje produktivnosti. V današnjem turbulentnem in kompleksnem svetu večina uspešnih novih podjetij nastaja na podlagi agilnih metod razvoja in vodenja ter vitkih metod podjetništva. Veliko metod pa je možno prenesti tudi v osebno življenje ter s tem bistveno povečati svojo produktivnost. Spoznajte, kako do povsem novega nivoja produktivnosti z vitkimi in agilnimi metodami.
  • Organizacija malega podjetja. Bolj, kot je podjetnik organiziran sam, bolj je običajno tudi organizirano podjetje. Vseeno pa veliko mladih in uveljavljenih podjetnikov ponavlja enake napake pri organizaciji in vodenju podjetja. Spoznali boste, kako profesionalno organizirati in voditi mlado podjetje, predvsem z uporabo vitkih in agilnih metod ter drugih sodobnih pristopov. Vse to vodi do boljše pozicije na trgu, več prihodkov ter večjo profitno stopnjo.

Vsak vsebinski sklop traja okvirno 30 minut, nato poteka čas za diskusijo, vprašanja, vmes je tudi krajši odmor.

Kaj so o delavnici zapisali udeleženci?

“Hvala Blažu za predavanje. Kot pri vsaki stvari se da tovrstne stvari prebrati na spletu, ampak jih je zelo koristno slišati v strnjeni obliki, ki je bila preverjena in preizkušena v praksi. Na predavanju sem si postavil 5 konkretnih ciljev, ki jih bom od jutri naprej implementiral v svoj vsakdan.” Lojze Bertoncelj, CorpoHub

“Zelo dober govorec, sproščeno vzdušje, ravno prava velikost skupine, da se da sodelovati. Predvsem se je Blaž res potrudil, da bi vsak nekaj odnesel.”

“Delavnica me je opomnila na stvari, ki jih počnem dobro, katere novosti je potrebno dodati in preizkusiti v delovnem procesu. Predvsem pa dala motivacijo za opravljanje nalog, ter opomnila na napake in motnje, ki jih je potrebno izključiti. Hvala! Dalibor

“Na delavnici sem lastne nepovezane ideje in misli sestavil v mnogo popolnejši mozaik za dvig produktivnosti. Predavanje je bilo na izredno visokem nivoju. Priporočam vsakomur!”

“Blaž je za Red Orbit pripravil odlično delavnico, s katero smo pokrili različne vidike time managementa s fokusom na agilnih in lean metodologijah. Skozi delavnico je postregel s kar nekaj nasveti in nam ponudil »reality check« s čim dejansko »zapravljamo« naš čas. Glede na to, da smo majhno in vitko podjetje, ki deluje v hitro razvijajočem se digitalnem svetu, je hitro prilagajanje prioritet in agilni pristop za nas izrednega pomena. Blaž je s svojimi večletnimi izkušnjami s tega področja znal izpostaviti ključne probleme in podati dobre rešitve.” Andraž Štalec, Red Orbit.

O predavatelju

Blaž Kos je v zadnjih desetih letih odigral ključno vlogo pri razvoju startup ekosistema, tveganega kapitala in konkurenčnega poslovnega okolja v Sloveniji ter JV Evropi. Pri tem je izvedel preko 600 delavnic, 300 podjetniških mentoriranj ter spisal več kot 1500 strani (ekvivalent 5 knjig) vsebine na blogih www.blazkos.com in www.agileleanlife.com.

Blaž Kos je na življenjski misiji, da naredi ta svet bolj inovativen, organiziran in transparenten prostor, tako da pomaga posameznikom, organizacijam in skupnostim doseči najvišji potencial in povsem novo raven izvedbe ter produktivnosti.

O delavnici

Na delavnici bomo tri ure intenzivno delali na vaši produktivnosti. Osredotočili se bomo tako na izboljšanje produktivnosti vašega zasebnega življenja, kot tudi na produktivnost pri delu bodisi v vašem lastnem podjetju ali v službi.

Vsak udeleženec si zagotovi povratno informacijo o razumljivosti agilnih in vitkih metod, ki se jih lahko uporabi za organizacijo osebnega življenja.

Investicija v vaše znanje

  • Kotizacija: 99 evrov + ddv
  • Cena za MP partnerje, člane MP coworkinga in virtualne pisarne: 65 evrov + ddv.

Vam termin ne ustreza in bi se delavnice udeležili v naslednji ponovitvi? Prijavite se na obveščanje >>

100% garancija na zadovoljstvo

V primeru, da delavnica ne bo zadostila vaših pričakovanj, vam bomo vrnili vplačano kotizacijo.

Po prijavi

Vaša prijava bo potrjena, ko plačate predračun, ki vam ga bomo poslali po emailu.

Obveščanje

Bi se delavnice udeležili v naslednji ponovitvi? Prijavite se na obveščanje >>