MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Kdaj 08.03.2017, od 17:00 PM do 19:30 PM
Kje NLB Center inovativnega podjetništva, Trg Republike 2, Ljubljana
Kontakt
Telefon 040 757 260
Koledar
vCal   iCal

Trening javnega nastopanja bo temeljil na individualnem pristopu, podkrepljen pa bo z vajami, snemanji in analizami. Skozi teorijo in prakso bomo razvijali komunikacijske veščine ter spodbujali vašo samozavest pri javnem nastopanju.

Delavnica bo sestavljena iz 4 srečanj:

 • Prvine dobrega javnega nastopa (8. marec 2017), kjer se bomo spoznali z osnovnimi prvinami (stanca, očesni stik, mimika, gestikulacija, dinamika govora) ter napakami, ki jih delamo pri svojem javnem nastopanju (mašila ipd.). Analizirali bomo primere dobrega javnega nastopa in si postavili kratkoročne cilje, ki jih želimo doseči.
 • Struktura dobrega govora: kako sestaviti dober govor (15. marec 2017): Poleg forme je potrebna tudi vsebina. Drugo srečanje bomo namenili strukturi dobrega govora – pobližje si bomo pogledali 4MAT in ga preverili tudi v praksi.
 • Priprava Powerpoint predstavitve (22. marec 2017): Pripomočki nam pomagajo podpreti javni nastop. Tretje srečanje bomo tako namenili učinkoviti prezentaciji svojih idej: kaj sodi v PPT prezentacijo in kaj je popolnoma odveč.
 • Samozavestno v javni nastop! (29. marec 2017): Osvojeno znanje bomo v praksi pokazali na zadnji delavnici, ko bomo strukturiran govor in privlačno prezentacijo predstavili pred kamero, ju analizirali in si postavili dolgoročne cilje, ki bi jih radi osvojili pri javnem nastopanju.

Način dela

 • Pred pričetkom delavnic vas bomo spoznali in začrtali cilje, ki jih želite doseči.
 • Udeleženci boste v sklopu delavnice spoznali, kakšne so prvine dobrega javnega nastopa, nato pa skozi delavnico razvijali svoj javni nastop.
 • Delavnica je praktično zastavljena, saj bo delo vključevalo vaje in nastop pred ostalimi udeleženci.
 • Vaš nastop bomo posneli in podali predloge za izboljšave. Ključno je, da sebe vidite v akciji!
 • Vsak teden boste prejeli naloge, ki jih bomo skupaj komentirali na naslednjem srečanju.
 • Prostora imamo le za 13 udeležencev!

Termin in lokacija

Pohitite! Early Bird prinaša odlične ugodnosti!

1. Early Bird: plačila do vključno 1. marca vam prinesejo naslednje ugodnosti:

 • Cena: 129 evrov + ddv (prihranite 23%)
 • Delovno gradivo

2. Redna cena se upošteva za plačila od 2. marca do 8. marca:

 • Cena: 169 evrov + ddv
 • Delovno gradivo

Kaj so o delavnici zapisali udeleženci?

"Mojca je več kot očitno odlično strokovno podkovana, poleg tega pa je odlična predavateljica, izredno topla, zna ustvariti pozitivno vzdušje in udeležence z vsem srcem spodbuja, kar je pri učenju nove veščine, posebej pa javnega nastopanja, zelo pomembno. Poleg tega je delavnico zasnovala zelo praktično in jo popestrila s praktičnim timskim delom. Ves čas trajanja treningov je bila na voljo za pomoč in spodbudo. Všeč mi je bilo tudi, da nam je vsem pripravila individualen feedback ter poslala povezave do video posnetkov naših nastopov."

"Priporočam vsem, ki čutijo željo, da bi javno nastopali, in tistim, ki morajo nastopati, tudi če si tega ne želijo, saj se naučijo, kako to lahko postane prijetno opravilo."

Komu je delavnica namenjena?

Morate v službi predstaviti plan, dosežene in zgrešene cilje? Že predavate, vendar bi želeli nadgraditi svoj nastop? Se pripravljate na predstavitev svoje poslovne ideje? Morda pa ste študent, ki ima za seboj vrsto slabih nastopov pred kolegi in številne predirljive poglede profesorjev? Delavnica bo zagotovo v pomoč prav pri vseh omenjenih zagatah. 

O predavateljici

Mojca Jagodic je diplomirana novinarka, ki uživa v javnem nastopanju in je v svoji karieri izkušnje nabirala predvsem na področju odnosov z javnostmi, vodenja projektov in novinarstva. Opravljala je delo urednice (MTV Adria, revija Zapik) in novinarke (Dnevnik.si, Mladipodjetnik.si, TV Slovenija, Radio Kranj, Delo Maturant&ka), vrsto let je bila aktivna na področju odnosov z javnostmi (Klub študentov Kranj, Teden mladih). Redno vodi delavnice s področij mehkih veščin (javnega nastopanja, odnosov z javnostmi ipd.) pri Zvezi ŠKIS. Je velika navdušenka nad TED-om, zato tudi redno sodeluje pri organizaciji TEDx dogodkov v Kranju.
Naslednja ponovitev:

Vam termin ne ustreza? Nič hudega. Prijavite se na seznam in pravočasno vas bomo obvestili o ponovitvi delavnice Trening javnega nastopanja. Kliknite tukaj >>

100% garancija na zadovoljstvo

V primeru, da delavnica ne bo zadostila vašim pričakovanjem, vam bomo vrnili vplačano kotizacijo.

Po prijavi

Vaša prijava je potrjena, ko plačate predračun, ki vam ga bomo poslali po emailu.

Naslednja ponovitev

Želite biti obveščeni o novih datumih delavnice Trening javnega nastopanja? Kliknite tukaj >>