MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 3-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

MP coworking dogodek: Trening javnega nastopanja

Kdaj 06.04.2016, od 17:00 PM do 19:30 PM
Kje Center Sonček, Trg komandanta Staneta 5
Zemljevid kliknite tukaj
Facebook
Kontakt
Telefon 040 757 260
Koledar
vCal   iCal

Delavnica je razprodana, prijave niso več mogoče! Vabljeni, da se prijavite na poseben seznam obveščanja, kjer bomo sporočili datum prihodnjih srečanj. Kliknite tukaj >>

Trening javnega nastopanja bo temeljil na individualnem pristopu, podkrepljen pa bo z vajami, snemanji in analizami. Skozi teorijo in prakso bomo razvijali komunikacijske veščine ter spodbujali vašo samozavest pri javnem nastopanju.

Delavnica bo sestavljena iz 3 srečanj:

 • Prvine dobrega javnega nastopa (sreda, 6. april), kjer se bomo spoznali z osnovnimi prvinami (stanca, očesni stik, mimika, gestikulacija, dinamika govora) ter napakami, ki jih delamo pri svojem javnem nastopanju (mašila ipd.). Na podlagi analize bomo izoblikovali kratkoročne cilje, ki jih želimo osvojiti pri svojem javnem nastopanju. 
 • Struktura dobrega govora: kako sestaviti dober govor (sreda, 13. april): Poleg forme je potrebna tudi vsebina, čemur bomo posvetili drugi sklop delavnice. Razčlenili bomo TED govore in na podlagi uspešnih praks strukturirali svoj govor, ki bo privlačen za občinstvo. 
 • Samozavestno v javni nastop! (sreda, 20. april): Osvojeno znanje bomo v praksi pokazali na tretji delavnici, ko bomo strukturiran govor predstavili pred kamero, ga analizirali in si postavili dolgoročne cilje, ki bi jih radi osvojili pri javnem nastopanju. 

Način dela

 • Pred pričetkom delavnic vas bomo spoznali in začrtali cilje, ki jih želite doseči.
 • Udeleženci boste v sklopu delavnice spoznali, kakšne so prvine dobrega javnega nastopa, nato pa skozi delavnico razvijali svoj javni nastop.
 • Delavnica je praktično zastavljena, saj bo delo vključevalo vaje in nastop pred ostalimi udeleženci.
 • Vaš nastop bomo posneli in podali predloge za izboljšave. Ključno je, da sebe vidite v akciji!
 • Vsak teden boste prejeli naloge, ki jih bomo skupaj komentirali na naslednjem srečanju.
 • Prostora imamo le za 12 udeležencev!

Kaj prejmete?

 • Vsak udeleženec prejme gradivo.
 • DARILO: Vsak udeleženec prejme odlično knjigo Talk like TED, ki analizira ene izmed najboljših TED nastopov in iz njih črpa nasvete za vse, ki bi radi blesteli pred občinstvom.

Termin in lokacija - RAZPRODANO!

 • Srečamo se tri zaporedne srede: 6., 13. in 20. aprila
 • Trajanje delavnice: od 17:00 do 19:30
 • Lokacija: Center Sonček, Trg komandanta Staneta 5

Cena za sklop treh srečanj - RAZPRODANO!

Komu je delavnica namenjena?

Morate v službi predstaviti plan, dosežene in zgrešene cilje? Že predavate, vendar bi želeli nadgraditi svoj nastop? Se pripravljate na predstavitev svoje poslovne ideje? Morda pa ste študent, ki ima za seboj vrsto slabih nastopov pred kolegi in številne predirljive poglede profesorjev? Delavnica bo zagotovo v pomoč prav pri vseh omenjenih zagatah. 

O predavateljici

Mojca Jagodic je diplomirana novinarka, ki uživa v javnem nastopanju in je v svoji karieri izkušnje nabirala predvsem na področju odnosov z javnostmi, vodenja projektov in novinarstva. Opravljala je delo urednice (MTV Adria, revija Zapik) in novinarke (Dnevnik.si, Mladipodjetnik.si, TV Slovenija, Radio Kranj, Delo Maturant&ka), vrsto let je bila aktivna na področju odnosov z javnostmi (Klub študentov Kranj, Teden mladih). Redno vodi delavnice s področij mehkih veščin (javnega nastopanja, odnosov z javnostmi ipd.) pri Zvezi ŠKIS.

Zadnje čase svoje kompetence razvija predvsem na področju digitalnega marketinga, in sicer v agenciji Red Orbit, kjer skrbi, da so naročniki srečni in kampanje uspešne. Shema TEDx dogodkov ji je pisana na kožo, zato ne preseneča, da je pridobila licenco, zbrala ekipo ter organizirala prvi TEDx dogodek v Kranju, pravkar pa že snuje naslednjega.

 

Za prijavo nam zaupajte:
*  Ime in priimek:
*  Vaš e-poštni naslov:
*  Vaš naslov in poštna številka:
    Vaš GSM:
    Davčna številka:

Naslednja ponovitev:

Vam termin ne ustreza? Nič hudega. Prijavite se na seznam in pravočasno vas bomo obvestili o ponovitvi delavnice Trening javnega nastopanja. Kliknite tukaj >>

100% garancija na zadovoljstvo

V primeru, da delavnica ne bo zadostila vašim pričakovanjem, vam bomo vrnili vplačano kotizacijo.

Za prijavo nam zaupajte:
*  Ime in priimek:
*  Vaš e-poštni naslov:
*  Vaš naslov in poštna številka:
    Vaš GSM:
    Davčna številka:
Po prijavi

Vaša prijava je potrjena, ko plačate predračun, ki vam ga bomo poslali po emailu.

Naslednja ponovitev

Želite biti obveščeni o novih datumih delavnice Trening javnega nastopanja? Kliknite tukaj >>