Brezplačno predavanje: Pitch, ki prepriča!

Avtor — 07.09.2016
Zakaj je danes pitchanje pomembno? Ker nam omogoča kratko, jedrnato in prepričljivo predstavitev sebe, izdelka ali ideje. Učinkovit in dodelan pitch nam lahko pomaga pri prodaji, poslovnih razgovorih, iskanju investitorjev in v številnih drugih poslovnih in zasebnih situacijah.
Brezplačno predavanje: Pitch, ki prepriča!

Pitch, ki prepriča!

Kdaj 14.09.2016 od 14:00 do 16:00
Kje Ljubljana
Koledar

Lepo vabljeni na brezplačno predavanje Petra Brunerja, prejemnika treh mednarodnih nagrad za najboljši pitch in ustanovitelja treh startupov (OOSM – zmagovalec investicijske konference Coinvest, Wineist in Qriouz), na temo “pitchanja in networkanja“.

Ker je pitchanje samo uvertura, je za uspešno zaključitev posla pomembno poznati tudi pravila networkinga. Peter Bruner bo s svojimi izkušnjami razkril marsikatero neznanko in uporabna orodja, ki vam lahko pri tem pomagajo.

Dogodek Pitch, ki prepriča!, bo na sporedu v sredo, 14. septembra 2016, ob 14. uri v Tehnološkem parku Ljubljana, pritličje stavbe B. 

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje