Predstavitev slovenskega vina Lesizza Gold 22k

Avtor — 18.08.2015
V soboto, 19. septembra 2015, bo v Goriških Brdih potekal zanimiv dogodek v organizaciji Egona in Susane Lesizza: predstavitev njunega ekskluzivnega in unikatnega vina z zlatimi 22 karatnimi jedilnimi delci.
Predstavitev slovenskega vina Lesizza Gold 22k

Predstavitev slovenskega vina Lesizza Gold 22k

Kdaj 19.09.2015 od 0:00 do 23:59
Kje Vila Vipolže, Goriška Brda
Koledar

Lesizza Gold 22k je razkošno vino, ki v sebi skriva 22 karatno jedilno zlato, na voljo pa je v dveh vrstah, Chardonnay in Rose. Kot pravita ustvarjalca – Egon in Susane Lesizza – je na voljo tudi v posebnih trenutkih po dostopni ceni.

Prodajna cena v Sloveniji bo okoli 12 evrov, v mislih pa je tudi že posebna edicija vina, za katerega bo potrebno odšteti 18 evrov. Zakonca se bosta najprej usmerila na evropski trg, nato pa še na trg Združenih arabskih emiratov, Kitajske in Avstralije.

Predstavitev bo dopolnila še Mariana Bo, DJ violinistka iz Mehike, ki se bo premierno predstavila v Evropski uniji. Mariana Bo je v preteklosti sodelovala s številnimi znanimi blagovnimi znamkami, kot so Mercedez Benz, Corvetter, Mini Cooper, Ferrari in drugimi.

Egon Lesizza, organizator, opisuje septembrski dogodek kot najbolj glamurozen event leta, ki pa bo številčno omejen – na 300 x 2 vabil za zasebno zabavo. Do konca avgusta si je možno vstopnico pridobiti kar na IndieGoGu. Zanjo je potrebno odšteti 75 dolarjev oziroma približno 68 evrov. Egon pravi, da je podoben dogodek potrjen tudi za Mehiko.

Organizatorja pa sta pomislila tudi na prenočišča: do konca avgusta vsem zainteresiranim ponujata 10-odstotni popust za rezervacije.