Rotaract Navdih 2016

V Rotaract klubu Nova Gorica že petič zapovrstjo pripravljajo inspirativen dogodek z imenom Rotaract Navdih. Na njem se letno zbere preko 80 mladih iz cele Slovenije, ki sobotno popoldne preživijo ob poslušanju dobrih praks vzornih posameznikov.
Rotaract Navdih 2016

Rotaract Navdih 2016

Kdaj 07.05.2016 od 15:00 do 20:00
Kje Restavracija Primula (Soška cesta 40, 5250 Solkan)
Koledar

V Rotaract klubu Nova Gorica tudi letos pripravljajo inspirativen dogodek z imenom Rotaract Navdih. Na njem se letno zbere preko 80 mladih iz cele Slovenije, ki sobotno popoldne preživi ob poslušanju dobrih praks vzornih posameznikov, ki s svojim talentom, sposobnostjo in trdim delom uspešno razvijajo sebe, hkrati pa doprinesejo k pozitivnim spremembam v širši družbi.

Letos nas bodo navdihovali sledeči gostje:

  • Maja Švener, Gregor Koprivnik (ustanovitelja uspešne spletne trgovine Ličila.si ter mlada podjetnika leta 2012)
  • Danijela Bervar Kotolenko (izvršna direktorica Business Intelligence centra in podjetja Media Lab, d.o.o (1nadan), ustanoviteljica podružnice mednarodne poslovne šole Cotrugli v Sloveniji)
  • Dejan Roljič (soustanovitelj in direktor podjetniškega pospeševalnika ABC)
  • Okrogla miza: “Pivo vs. vino” – Lokalni vinarji: Špela Štokelj (Posestvo Štokelj) in lokalni pivovarji: Reservoir Dogs in Pelicon
  • Denis Plahuta, Teja Kodelja (nadobudna mlada lokalna mojstra, blagovna znamka Dendo)

Med odmori sledi druženje, pokušina lokalnega piva in vina, predstavitev izdelkov in še veliko več. Po koncu predavanj pa še večerja z zabavnim programom.

Dogodek bo imel tudi dobrodelno noto, saj bodo na dogodku zbirali tudi sredstva v dobrodelne namene.

Prijave sprejemajo na spletni strani, kjer najdete tudi vse dodatne informacijo o dogodku.

Kotizacija: 19 € (vključuje predavanja, prigrizke med odmori, degustracijo piva in vina in večerjo).

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje