Si že našel svoj lešnik?

Avtor — 28.11.2016
Pred nami je tisti čas v letu, ko si postavljamo nove cilje in iščemo motivacijo za doseganje le teh. Zato so se MEKS - Mladi Eksperti Kadrovske Stroke odločili, da za vas pripravijo okroglo mizo, ki ji sledi prednovoletno druženje.
Si že našel svoj lešnik?

Si že našel svoj lešnik?

Kdaj 01.12.2016 od 19:00 do 22:00
Kje Sputnik Svetovna kavarna
Koledar

Ste se kdaj spraševali, kako si cilje postavljajo drugi? Ali pa kaj se lahko kadroviki o postavljanju lastnih ciljev in ciljev za svoje zaposlene naučite iz dobrih primerov v drugih strokah? Za dodatno vzpodbudo so organizatorji, MEKS – Mladi Eksperti Kadrovske Stroke, zato na dogodek povabili tudi goste, ki prihajajo z različnih področji, da vam zaupajo, kako se oni soočajo s tem.

Vljudno vabljeni, da se udeležite dogodka v četrtek, 1. decembra 2016, ob 19.00 uri v Sputniku (Tržaška cesta 128, Ljubljana).

Program:

  • 18.45 – 19.00 Prihod udeležencev
  • 19.00 – 19.10 Uvodni pozdrav
  • 19.10 – 20.00 Okrogla miza (goste razkrijemo kmalu)
  • 20.00 – 22.00 Druženje ob hrani in pijači
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.

Preberite več >>
Vse za podjetje