Start:Cloud & CloudCatalyst bootcamp

Avtor — 03.10.2015
8. oktobra se bo začel dvomesečni poligon za startupe s tridnevnim festivalom zagonskih podjetij start:Cloud & CloudCatalyst bootcamp, ki ga ob zaključku vseevropskega projekta Cloud Catalyst organizirata Hekovnik in Si.mobil.
Start:Cloud & CloudCatalyst bootcamp

Start:Cloud & CloudCatalyst bootcamp (Vir slike: Bigstockphoto.com)

Kdaj 05.10.2015 od 12:00 do 23:59
Kje Hekovnik, Tobačna 5
Koledar

Mlada, hitro rastoča podjetja z globalnim potencialom bodo tudi to jesen svoje poslovne modele, svoje ekipe ter »stranke« razstavljala v prafaktorje in jih spet sestavljala v naslednji »uber*«. 

Izobraževanja in dogodki niso namenjeni samo startup podjetnikom temveč tudi zaposlenim v velikanih, ki razvijajo nove produkte, ter vsem, ki iščejo znanje, kako hitro ugotoviti, ali ima ideja kupca in uspešen poslovni model.
 
Znanje, izkušnje in predvsem kritično presojo ter »thinking out of the box« bodo z obiskovalci delili uspešni slovenski podjetniki, strokovnjaki in investitorji. Ti bodo imeli tudi nalogo prignati poslovne ideje do končnih meja ter najti vse napake v načrtih podjetnikov.
               
Vendar podjetje niso samo številke. Podjetje je predvsem čarovnija, ki jo ustvarja skupina ljudi. Zato bodo v večernih urah potekale okrogle mize in drugi dogodki, ki bodo odprti za javnost. Na njih se bodo kalila nova poznanstva, tako zasebna kot poslovna. Prek okroglih miz bodo obiskovalci spoznavali zgodbe Slovencev, ki jih v Sloveniji nihče ne prepozna, v tujini pa nizajo velike uspehe. Eden izmed njih je ravno septembra »pitchal« Richardu Bransonu. Mu je uspelo?

Dogodki za javnost so brezplačni, prek spletne strani Hekovnik boste obveščeni o okroglih mizah in drugih dogodkih. Po tridnevnem bootcampu se začnejo enomesečne priprave na največjo slovensko investicijsko konferenco Coinvest. Med pripravami na nastop pred najboljšimi investitorji iz celega sveta bodo podjetniki v enem mesecu ob pomoči specializiranih strokovnjakov nadgradili svoje šibke točke.

Prijave na bootcamp so brezplačne in so možne do 5. 10. 2015 na spletni strani Start:up šole Hekovnik.