Tečaj: iOS development (9 tednov)

Avtor — 01.04.2016
Znanje izdelovanja iOS aplikacij je eno najbolj iskanih na IT trgu dela. Z rastjo števila uporabnikov iPhona in iPada raste tudi število aplikacij, oziroma idej za aplikacije, ki pa jih seveda mora nekdo izdelati. Tečaj traja 9 tednov.
Tečaj: iOS development (9 tednov)

Tečaj: iOS development (LJ)

Kdaj 26.05.2016 od 17:00 do 18:30
Kje The Kiwi Factory/Dlabs
Koledar

Program

Prvi del: Dobrodošli v iOS in Xcode

Za začetek boš spoznal razvojno orodje za iOS, program Xcode. Naučil se boš sintakse in osnov zelo zanimivega novega Applovega jezika, Swifta. Začel boš tudi z razvojem projekta s katerim boš skozi tečaj spoznal vse ključne dele iOS razvoja.

Drugi del: Uporabniški vmesniki

Najpomembnejši del za uporabnika aplikacije je uporabniški vmesnik, zato boš spoznal lastnosti uporabniških vmesnikov na mobilnih napravah. Poigral se boš z različnimi elementi, ki jih boš uporabil za oblikovanje iOS aplikacije.

Tretji del: Možgani mobilne aplikacije

Tako kot spletna stran, je tudi mobilna aplikacija razdeljena na dva dela: uporabniški vmesnik in back-end. Naučil se boš dela z uporabo več niti (multithreading), povezovanja na spletni strežnik, obdelave JSON-a in uporabe podatkovne baze.

Tekom tečaja se bo razvijal zanimiv projekt, na katerem se boš učil razvoja in nabiral izkušnje. Če želiš, boš lahko projekt tudi naložil na GitHub in ti bo tako služil kot programerski CV ter dokazilo o znanju, ki si ga pridobil na tečaju.

Termini in lokacija

Tečaj se bo pričel 26. maja 2016 ter končal 25 julija 2016 (18 srečanj) v prostorih The Kiwi Factory/Dlabs. Potekal bo vsak ponedeljek in četrtek med 17:00 in 18:30 uro.

Klikni za več informacij in postani SmartNinja >>

Predznanja

Zahtevano je predznanje osnov programiranja v katerem koli programskem jeziku ter razumevanje koncepta objektno-orientiranega programiranja (OOP). Na tečaju se bo uporabljalo jezik Swift, ki ga sicer predhodno ni nujno potrebno znati, saj se ga bomo naučili tekom tečaja, je pa priporočljivo si pred tečajem pogledati sintakso tega jezika, recimo Swift Tour. Za lažji potek tečaja je dobrodošlo poznavanje osnov GIT-a.

Cena

Če se prijaviš dovolj hitro, lahko plačaš EARLY BIRD znižano ceno, ki je le 469,00 EUR, to je kar 53% popust. Za prijave tik pred tečajem pa velja polna cena tečaja, 999,00 EUR.

Po tečaju

Vsak tečajnik (ki to želi), pa bo po končanem tečaju zapisan v zaposlovalno bazo, do katere imajo dostop slovenska IT podjetja, ki iščejo nove sodelavce.

Preveri tudi ostale tečaje:
Web development 1 >>
Web development 2 >>
Vikend programiranja >>
Uvod v SQL in baze podatkov >>
Android development >>
Angular JS >>
Startup marketing >>


Oznake: