Tečaj: Web development 1 (12 tednov)

Avtor — 01.04.2016
Naučil se boš front-end jezike: HTML in CSS ter jih začinil s popularnim ogrodjem Bootstrap. Za back-end programiranje boš spoznal programski jezik Python, v katerem boš naredil svojo prvo (pa ne le eno) spletno aplikacijo in jo naložil na splet prek Google App Engine. Tečaj traja 12 tednov!
Tečaj: Web development 1 (12 tednov)

Tečaj traja 12 tednov, kar pomeni 24 lekcij.

Kdaj 01.04.2016 od 17:00 do 18:30
Kje Ljubljana
Koledar

Za nameček pa boš spoznal še vsa ključna orodja in postopke, ki jih pri delu uporabljajo IT podjetja in startupi, kot npr. GIT in GitHub, wireframing ter členitev projekta na manjše dele (tickets). Klikni za podrobne informacije >>

Program

Prvi del: Front-end development

Vsakdo naredi svoje prve korake v svet spletnih strani s front-end jeziki HTML in CSS. Ob tem boš spoznal še popularno CSS ogrodje Bootstrap ter si začel graditi svoj programerski CV z GitHubom.

Drugi del: Osnove programiranja v Pythonu

Spoznal boš osnove programiranja v Pythonu, ki je zaradi svoje čiste in elegantne sintakse eden izmed najbolj priljubljenih programskih jezikov.

Tretji del: Back-end development s Pythonom in Google App Engine

Vsaka (resna) spletna stran potrebuje poleg front-enda tudi back-end. Tega bomo izgradili s pomočjo Pythona ter spletno stran naložili na Googlovo gostovanje Google App Engine. Obenem bomo spoznali in uporabili tudi bazo podatkov Datastore.

Lokacija in termini

Tečaj traja 12 tednov, kar pomeni 24 srečanj. Srečanja so 2-krat tedensko, trajajo uro in pol v popoldanskem času.

Tečaj je zelo praktično usmerjen – tekom tečaja boš sprogramiral več kot 20 manjših projektov, s katerimi boš nabral programersko kilometrino ter jih lahko vključil v svoj programerski CV na GitHubu. Več info >>

Predznanje

Udeleženci ne potrebujejo programerskega predznanja, saj se gre v sklopu programa od osnov dalje. Tečaj bo potekal v slovenskem jeziku, kljub temu pa se od udeležencev pričakuje bralno razumevanje angleškega jezika, ki je ključno za vsakega programerja.

Po tečaju

Vsak tečajnik (ki to želi), bo po končanem tečaju zapisan v zaposlovalno bazo, do katere imajo dostop slovenska IT podjetja, ki iščejo nove sodelavce.

Preveri tudi ostale tečaje:
Web development 2 >>
Vikend programiranja >>
Uvod v SQL in baze podatkov >>
iOS development >>
Android development >>
Angular JS >>
Startup marketing >>

Oznake: