Tečaj: Web development 2 (8 tednov)

Avtor — 01.04.2016
Prijavi se na nadaljevalni tečaj Web development 2, kjer boš spoznal, kako se pravilno načrtuje podatkovne baze ter uporabo jezika SQL za poizvedovanje po podatkovnih bazah. Tečaj traja 8 tednov.
Tečaj: Web development 2 (8 tednov)

Tečaj: Web development 2 (LJ)

Kdaj 18.04.2016 od 17:00 do 18:30
Kje Tehnološki park Ljubljana
Koledar

Program

Prvi del: Načrtovanje podatkovnih baz

V prvem delu spoznaš relacijske podatkovne baze, kako poizvedovati po njih z SQL stavki ter kako jih pravilnonačrtovati. Izrazi, kot so: “One-2-Many”, “glavni ključ” in “JOIN” ti bodo po tem delu tečaja mala malica. V tem delu narediš načrte za 10 različnih podatkovnih baz in jih zgradiš z SQL stavki. Na ta način dobro natreniraš pravilno načrtovanje baz, kar je ključno znanje za praktično vsak resen programerski projekt.

Drugi del: PHP in Laravel

V Web development 1 smo spoznali Python, v Web development 2 pa spoznaš nov programski jezik, PHP. To ti da širino in poveča tvojo konkurenčnost na trgu dela, saj sta ta dva jezika med najbolj popularnimi jeziki v IT podjetjih. V tem delu tečaja spoznaš osnove PHP in njegovo uporabo za delo s podatkovnimi bazami (shranjevanje podatkov v bazo, branje iz nje itd.). Poleg tega pa spoznaš še Laravel, ki je najbolj razširjeno PHP ogrodje (framework).

Tretji del: Delo na projektih

Z znanjem Laravela in podatkovnih baz lahko začneš z delom na projektih – takih, kot jih dejansko delajo IT podjetja za svoje naročnike. Seveda bomo začeli z malim, vendar pa boš po tem delu znal narediti spletni projekt od začetka do konca.

Četrti del: JavaScript in jQuery

V zadnjem delu boš spoznal JavaScript in jQuery, ki ti pomagata narediti front-end spletne aplikacije bolj interaktivne.

Klkini tukaj za več informacij >>

Termini

Tečaj bo potekal od 18. aprila 2016 do 13. junija 2016 in sicer vsak ponedeljek in četrtek med 17:00 in 18:30 uro (skupno 16 srečanj po 2 šolski uri).

Predznanja

Zahtevano je predznanje, ekvivalentno temu, ki ga dobiš na tečaju Web development 1. Če se tega tečaja nisi udeležil, se vseeno lahko udeležiš tečaja Web development 2, v kolikor že znaš naslednje:

  • osnove HTML (HTML struktura in hierarhija)
  • osnove CSS
  • osnove programiranja v katerem koli programskem jeziku (spremenljivke, funkcije, while/for zanke, seznami)
  • osnove objektno-orientiranega programiranja (objekti, classi)
  • osnove spletnega programiranja (MVC arhitektura, POST/GET requesti)

Cena

Če se prijaviš dovolj hitro, lahko plačaš znižano EARLY BIRD ceno 449,00 EUR – to je kar 44% popust! Za prijave tik pred tečajem pa velja polna cena tečaja, 799,00 EUR.

Po tečaju

S tem tečajem boš naredil velik korak naprej v svojem programerskem razvoju in postal primeren za marsikatero IT podjetje kot junior developer. Vsak tečajnik (ki to želi), bo po končanem tečaju zapisan v zaposlovalno bazo, do katere imajo dostop slovenska IT podjetja, ki iščejo nove sodelavce.

Preveri tudi ostale tečaje:
Web development 1 >>
Vikend programiranja >>
Uvod v SQL in baze podatkov >>
iOS development >>
Android development >>
Angular JS >>
Startup marketing >>


Oznake: