TEDxKranj: Razbijanje mitov

Avtor — 12.05.2016
Kranjski TEDx-ovci so odvrgli oznako youth in si izbrali drugo prizorišče kot lani. Na neodvisni TEDx dogodek, ki bo tokrat potekal na Bazenu Kranj, vabijo na dan mladosti, 25. maja. Rdeča nit tokratnega dogodka je razbijanje mitov.
TEDxKranj: Razbijanje mitov

25. maj je dan za TEDxKranj.

Kdaj 25.05.2016 od 19:00 do 22:00
Kje Bazen Kranj
Kontakt
Koledar

Na dan mladosti bodo vzeli v roke kladiva, macole in ‘štemarice’, nadeli si bodo zaščitne čelade ter razbijali mite. Poiskali so govorce, ki svet in življenje vidijo količkaj drugače. Ljudi, ki večinoma niso izredno medijsko izpostavljeni in se ne želijo promovirati, a imajo nekaj povedati o vsakdanjih rečeh, z druge perspektive. Odstrli bodo drugo, morda celo tretjo plat tematik, okrog katerih so se ustvarili nekakšni urbani miti ali zabetonirana splošna prepričanja.

Govorci na kranjskem TEDx dogodku želijo, da z novega zornega kota pogledate na šport, način potovanja, prehrano, jezik, spolnost, nove začetke, aktivno državljanstvo, domoljubje, celo Slovenijo! Verjamejo, da vas bodo njihove besede spodbudile k drugačnemu razmišljanju in vas navdihnile. Ideje in pogledi, ki jih bodo predstavili, so nedvomno vredni širjenja. Nastavite ušesa in odprite oči – morda se vam lepega majskega večera v Kranju odpre nov svet.

Vstopnice za dogodek bodo brezplačne, prijave na dogodek pa se odprejo v nedeljo, 15. maja, ob 20.00. Vstopnico lahko rezervirate prek Eventbrite.

Za najnovejše informacije o dogodku spremljajte tudi Facebook ali Instagram.