TOP trader – tekmovanje v trgovanju

Avtor — 11.05.2012

Si eden od tistih, ki imajo napredno znanje in si ga želijo preizkusiti tudi v praksi? Zate in za vse, ki želijo trgovati na profesionalni platformi, se na njej učiti in ob tem osvojiti tudi priznanje ali lepo nagrado, je Študentska borza NOVOST: tekmovanje TOP trader.

TOP trader – tekmovanje v trgovanju

Kdaj 16.05.2012 od 18:00 do 21:00
Kje Ekonomska fakulteta v Ljubljani, Lila dvorana
Koledar

Si eden od tistih, ki imajo napredno znanje in si ga želijo preizkusiti tudi v praksi? Dobro poznaš lastnosti kapitalskih trgov in jih aktivno spremljaš? Že dolgo čakaš na naprednejši trgovalni izziv? Zate in za vse, ki želijo trgovati na profesionalni platformi, se na njej učiti in ob tem osvojiti tudi priznanje ali lepo nagrado, je Študentska borza skupaj s podjetjem Alta pripravila NOVOST: tri tedensko tekmovanje v trgovanju, imenovano TOP trader. Glavna nagrada za najboljšega traderja je plačana praksa v podjetju Alta, prav tako pa smo pripravili nagrade tudi za ostale uspešne traderje.

Prijavi se in morda boš prvi TOP trader prav ti.

Tekmovanje bo potekalo na:

delniškem,

surovinskem in

valutnem (FOREX) trgu.

Odprli ga bomo z otvoritvenim dogodkom, ki bo v sredo, 16. 5. 2012, ob 16:00 v Lila dvorani Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. Takoj po otvoritvi bo sledila napredna delavnica, na kateri boš med drugim lahko več izvedel o:

– TradePortu – platformi na kateri bo potekalo trgovanje,

– finančnih instrumentih s katerimi se bo trgovalo,

– »money managementu«,

– tehnični analizi in

– trgovalnih strategijah.

Med tekmovanjem se bodo tekmovalci lahko udeležili številnih izobraževalnih in razvedrilnih dogodkov, družili z Altinimi strokovnjaki, imeli ekskluzivni dostop do Altine trgovalne sobe, si ogledali posebne webinarje in bili deležni še mnogo drugih ekskluzivnih ugodnosti.

TOP Trader je lahko odlična priložnost in odskočna deska za tvoj Začetek donosne prihodnosti.

Ne odlašajte in se prijavite na www.studentskaborza.eu, kjer lahko izveste tudi več o tekmovanju!