Vabljeni na IoT konferenco

Vas zanimajo samovozeči avti, avtomatizacija tovarn prihodnosti ali digitalizacija poslovnih procesov?! Združenje IoT vas vabi na drugo IoT konferenco, ki se bo odvijala 25. novembra 2016 v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko v Ljubljani.
Vabljeni na IoT konferenco

Vabljeni na drugi IoT konferenco. (Vir slike: Facebook)

Kdaj 25.11.2016 od 8:30 do 18:00
Kje Fakulteta za računalništvo in informatiko
Koledar

IoT konferenca je enodnevni dogodek, ki skuša povezati predstavnike gospodarstva in akademskih krogov na področju interneta stvari (IoT). S predstavitvijo gospodarskih dosežkov, start-up inovacij in rezultatov najnovejših znanstvenih raziskav želijo organizatorji izobraziti in motivirati IoT navdušence.

Druga IoT konferenca bo potekala 25. novembra 2016 na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Glavna tema konference je vpliv interneta stvari na spremembe v različnih gospodarskih panogah in v vsakdanjem življenju. Predstavila se bodo vodilna podjetja na področju industrije 4.0, IoT start-upi in ostali ključni igralci na tem področju.

Na konferenci se bodo zvrstila številna predavanja, tako s strani predstavnikov velikih korporacij, kot so UBER, Kolektor, iPROM, Microsoft, SAP, Tele2, IBM, kot tudi petih inovativnih IoT startupov ABC Acceleratorja in naprednih münchenskih SIGRA Technologies GmbH.

Kot vrhunec prireditve se bo v popoldanskem delu odvijala strokovna diskusija na temo »Industrija 4.0: Kako povečati konkurenčnost Slovenije?«, na kateri bodo prisotni tudi minister za javno upravo Boris Koprivnikar ter višji predstavniki gospodarstva in akademskih krogov.

Vzporedno s konferenco bo potekal tudi sejem inovacij. Konferenco bo zaokrožilo družabno srečanje, ki bo ponudilo možnost medsebojne izmenjave mnenj in mreženja, kar bo posledično prispevalo k bolj povezani prihodnosti.

Dogodek je brezplačen. Mesta so omejena, prijave pa organizatorji sprejemajo na spletni strani, kjer lahko najdete tudi več informacij o samem dogodku. Obvestila v zvezi s konferenco lahko spremljate tudi prek Facebooka.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje