BLOG MARKETING DELAVNICA

Vabljeni na IoT konferenco

Vas zanimajo samovozeči avti, avtomatizacija tovarn prihodnosti ali digitalizacija poslovnih procesov?! Združenje IoT vas vabi na drugo IoT konferenco, ki se bo odvijala 25. novembra 2016 v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko v Ljubljani.
Vabljeni na IoT konferenco

Vabljeni na drugi IoT konferenco. (Vir slike: Facebook)

Kdaj 25.11.2016 od 8:30 do 18:00
Kje Fakulteta za računalništvo in informatiko
Koledar

IoT konferenca je enodnevni dogodek, ki skuša povezati predstavnike gospodarstva in akademskih krogov na področju interneta stvari (IoT). S predstavitvijo gospodarskih dosežkov, start-up inovacij in rezultatov najnovejših znanstvenih raziskav želijo organizatorji izobraziti in motivirati IoT navdušence.

Druga IoT konferenca bo potekala 25. novembra 2016 na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Glavna tema konference je vpliv interneta stvari na spremembe v različnih gospodarskih panogah in v vsakdanjem življenju. Predstavila se bodo vodilna podjetja na področju industrije 4.0, IoT start-upi in ostali ključni igralci na tem področju.

Na konferenci se bodo zvrstila številna predavanja, tako s strani predstavnikov velikih korporacij, kot so UBER, Kolektor, iPROM, Microsoft, SAP, Tele2, IBM, kot tudi petih inovativnih IoT startupov ABC Acceleratorja in naprednih münchenskih SIGRA Technologies GmbH.

Kot vrhunec prireditve se bo v popoldanskem delu odvijala strokovna diskusija na temo »Industrija 4.0: Kako povečati konkurenčnost Slovenije?«, na kateri bodo prisotni tudi minister za javno upravo Boris Koprivnikar ter višji predstavniki gospodarstva in akademskih krogov.

Vzporedno s konferenco bo potekal tudi sejem inovacij. Konferenco bo zaokrožilo družabno srečanje, ki bo ponudilo možnost medsebojne izmenjave mnenj in mreženja, kar bo posledično prispevalo k bolj povezani prihodnosti.

Dogodek je brezplačen. Mesta so omejena, prijave pa organizatorji sprejemajo na spletni strani, kjer lahko najdete tudi več informacij o samem dogodku. Obvestila v zvezi s konferenco lahko spremljate tudi prek Facebooka.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje