Znanstveni inkubator – Kako graditi kariero v temeljni znanosti pred, med in po doktorskem študiju?

20. septembra 2016 ob 9.00 uri, se bo na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo že drugič odvijal dogodek z naslovom »Znanstveni inkubator - Kako graditi kariero v temeljni znanosti pred, med in po doktorskem študiju?«.

Kdaj 20.09.2016 od 0:00 do 23:59
Kje Večna pot 113, Ljubljana
Koledar

Dogodek bo razdeljen na dva dela.

1. sklop: 

V okviru prvega sklopa bodo udeleženci prejeli osnovne informacije o javnih razpisih za znanstvene raziskave med in po doktorskem študiju.

Pomembne informacije bodo predstavljali gostje iz Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ), Službe za evropske projekte Univerze v Ljubljani, Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS), Centra RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) in Javnega sklada za štipendiranje in razvoj kadrov.

2. sklop:

Udeleženci bodo informacije iz prve roke prejeli v drugem sklopu, imenovanem »Kako pripraviti uspešno prijavo za raziskovalni projekt – zanke in pasti pri pripravi projektnih prijav«. Svoje znanje in izkušnje bodo delili:

  • dr. Urša Opara Krašovec (FE, UL) – ocenjevalka projektnih prijav na razpisih sheme Marie Curie
  • dr. Nejc Hodnik (KI) – dobitnik podoktorskega projekta iz sheme Marie Curie
  • doc. dr. Boštjan Genorio (FKKT, UL) – raziskovalec na Rice University in Argonne National Laboratory (ZDA)
  • dr. Marina Klemenčič (FKKT, UL) – podoktorska raziskovalka na University of Umea, Švedska
  • dr. Angelina Sekirnik (ACIES BIO) – vodja projektov
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje