MP intervjuji in kolumne

Avtor Borut Borštnik Zadnja sprememba 23.03.2017 13:45
Tu najdete vse objavljene MP intervjuje ter MP kolumne.

MP intervju: Aleksander Figelj, AlFi

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 20.03.2017 13:30

Podjetje AlFi ponuja programiranje in razvoj programske opreme, vzdrževanje računalniške opreme za podjetja ter pomoč njihovim uporabnikom. Kot svoji glavni prednosti v podjetju izpostavljajo prilagodljivost in predanost.

Preberi več

MP intervju: Urša Saviozzi - Tocnoto.si

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 19.03.2017 23:56

Tocnoto.si je spletni portal z novicami iz sveta zabave. Ključ do njihovega uspeha je inovativnost - ta je nagrajena tako s strani obiskovalcev kot oglaševalcev. Prednost majhne ekipe je hitra odzivnost, kar pa je pri tej panogi še kako pomembno.

Preberi več

MP intervju: Anže Miklavec - Vitalab in ZkotZ

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 20.03.2017 13:26

Anže Miklavec je mladi podjetnik, ki vodi kar dve podjetji. Večino znanja je pridobil z izkušnjami in napakami, ki jih je občutil na lastni koži. Pravi, da je znanje ključni dejavnik za uspeh: če imaš več znanja kot konkurenca, boš uspel.

Preberi več

MP intervju: Nina Slapnik - Dogodki za samske

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 20.03.2017 13:24

Nina Slapnik organizira zabavne, družabne in poučne dogodke za samske. Namen le-teh je poživitev samskega življenja. Mladim podjetnikom svetuje, da na podjetniško pot stopijo takrat, ko imajo razjasnjeno vizijo o poslovanju podjetja.

Preberi več

MP intervju: Nina Košak - Ninaluba

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 19.03.2017 23:46

Samostojna podjetnica in univerzitetna diplomirana oblikovalka Nina Košak je svojo podjetniško kariero pričela z oblikovanjem unikatnih oblačil in izdelavo modnih dodatkov ter nakita. Ključ do uspeha je unikatnost, inovativnost, svežina.

Preberi več

MP intervju: Janko Metelko - Čebelca.biz

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 20.03.2017 00:04

Podjetje Refaktor d.o.o. na trgu spletnih rešitev konkurira z različnimi programi. Eden izmed njih je Čebelca.biz. Ključ do uspeha je dober produkt in dober marketing - marketing je namreč veliko lažji, če je produkt dober.

Preberi več

MP intervju: Martina Jurhar - Super punca

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 03.07.2013 11:10

Martina Jurhar, univ. dipl. ekon. prihaja iz podjetja Progresing, ki upravlja s spletnima trgovinama www.super-punca.si ter www.erotic-shop.si. Ciljna publika so predvsem ženske, ki želijo po dostopni ceni dobiti tisto, česar na slovenskem trgu še ni.

Preberi več

MP intervju: Matej Zalar - Visionect

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 20.03.2017 00:02

Matej Zalar prihaja iz podjetja Visionect in se ukvarja z razvojem računalnikov in računalniške opreme. Razvili so univerzalen interaktivni dlančnik namenjen poslovnim okoljem. Informacije, ki jih prikazuje, pobira kar iz okolja, v katerem se nahaja.

Preberi več

MP intervju: Miha Lavtar - Optiweb

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 09.07.2013 11:08

Miha Lavtar je mladi podjetnik, ki se preko popoldanskega s. p. udejstvuje v podjetniških vodah. Strankam nudi optimizacijo spletnih strani. Pred vstopom v podjetništvo je obiskal nekaj seminarjev, pomoč pa je dobil pri prijateljih in poslovnih kolegih.

Preberi več

MP intervju: Marko Štamcar - Ekipa7 (Outfit7)

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 20.03.2017 13:33

Podjetje Ekipa7 d.o.o. je slovenski razvijalec zabavnih mobilnih aplikacij za platformi iOS in Android. Pri Ekipi7 načrtujejo, da bodo do drugega četrtletja 2011 dosegli 100 milijonov prenosov njihovih aplikacij. Poglejmo si kako.

Preberi več

MP intervju: Matej Žagar, mimateam

Avtor Bogdan Dular — Zadnja sprememba 20.03.2017 12:57

Matej Žagar se ukvarja z vsem, kar je povezano s spletom - od izdelave spletnih strani do poslovnih aplikacij. Do ideje o lastnem podjetju, ki ga je odprl v času študija, je prišel že v otroštvu. Najpomembnejši dejavnik uspeha vidi v poštenem in profesionalnem odnosu do strank in sodelavcev.

Preberi več

Prijavi se na e-novice!