080 številke so močna prodajna poteza

Stranke so pri izbiri podjetij pozorne tudi na brezplačne številke.
080 številke so močna prodajna poteza

Brezplačne številke vzbujajo vtis stabilnosti

Pri trženju in prodaji lahko uporabimo več sredstev in orodij, eno izmed zelo vplivnih je vsekakor 080 brezplačna številka. Poleg tega, da se stranke v veliki večini raje odločijo za klic tovrstne številke, jim le ta zbuja vtis stabilnosti in dostopnosti podjetja. Podjetje v njihovih očeh je vredno zaupanja, saj se lahko na to številko obrnejo kadarkoli in povprašajo za informacije in pomoč.

Uporaba tovrstne številke je zelo dobrodošla tudi, če poslujete s tujino, saj se bodo stranke raje obrnile na brezplačno številko. Vsako podjetje se želi predstaviti, kot prijazno do svojih strank in to je vsekakor eden izmed načinov, da vzbudite vtis skrbnosti in ustrežljivosti.

Tovrstne številke prav tako omogočajo odlično korespondenco med podjetjem in strankami, saj so pogosto klicane. V teh klicih so podane ključne informacije v smislu nadgradnje in izboljšanja vašega podjetja in prodajnih artiklov ter posledično same prodaje.

Vir: Business Opportunities

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje