1. natečaj “Družbena inovacija 2012”

Avtor — 02.10.2012
Sklad O5 in pridruženi partnerji vabijo k sodelovanju na nagradnem natečaju "Družbena inovacija leta 2012". Iščejo najbolj inovativno idejo ali že izdelan inovativni projekt. Sodelovanje je za vse prijavitelje brezplačno, rok za prijavo je 6. oktober do 24h.
1. natečaj "Družbena inovacija 2012"

1. natečaj “Družbena inovacija 2012” (Vir slike: sxc.hu)

Sklad 05 – ustanova za družbene naložbe v sodelovanju s SKUP, Brez dobička ter ŠENT organizirajo natečaj “Družbena inovacija 2012” za najbolj inovativno idejo ali že izdelan inovativni projekt,ki rešuje določen družbeni problem (različna področja – izobraževanje, zdravje, skrbi za urbano in naravno okolje, socialno, ekonomsko in drugo) v lokalnem ali širšem globalnem okolju.

Organizator z natečajem podpira obetavne družbene inovatorje, ki posvečajo svoj čas in usmerjajo kreativno energijo v inovativne ideje za reševanje družbenih problemov. Cilj natečaja je zagotoviti usposabljanje posameznikov in ocene potenciala inovacije za nadaljni razvoj ter realizacija inovativnih idej v obliki ustanovitve novega poslovnega podjema.

Prijavite se lahko v eno od 3 kategorij:

  • Kategorija 1: IDEJA – imate idejo, ki je socialna inovacija in izkazuje družbene učinke.
  • Kategorija 2: PILOT – imate zasnovan projekt, ki jasno kaže potencialni družbeni učinek z vzdržnim poslovnim modelom. Imate že izdelan poslovni načrt in ekipo sodelavcev, ki dela na izboljšavah.
  • Kategorija 3: SCALE-UP – imate delujoč projekt, ki je že izkazal uspešnost pri doseganju družbenih učinkov, na enem ali več geografskih področij. Že poslujete in ste močno strateško usmerjeni.

Prijavitelj z udeležbo na natečaju pridobi možnost, da strokovna komisija presodi inovativnost ideje in tudi poslovno priložnost ter možnost dela z vrhunskimi domačimi strokovnjaki in mentorji iz tujine, pri pripravi poslovnega modela, ki ga lahko prezentira tudi potencialnim investirorjem.

Zmagovalec natečaja pridobi tudi:

  • naslov DRUŽBENI INOVATOR LETA 2012
  • denarno nagrado v višini 2.000 EUR
  • povabilo na udeležbo na Investment ready Program-Dunaj v vrednosti 400 EUR
  • možnost sodelovanja z najbolj priznanimi socialnimi inovatorji v Evropi (Social Innovation Park Bilbao and Denokinn)

Vir: Skup.si

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje