1. natečaj “Družbena inovacija 2012”

Sklad O5 in pridruženi partnerji vabijo k sodelovanju na nagradnem natečaju "Družbena inovacija leta 2012". Iščejo najbolj inovativno idejo ali že izdelan inovativni projekt. Sodelovanje je za vse prijavitelje brezplačno, rok za prijavo je 6. oktober do 24h.
1. natečaj "Družbena inovacija 2012"

1. natečaj “Družbena inovacija 2012” (Vir slike: sxc.hu)

Sklad 05 – ustanova za družbene naložbe v sodelovanju s SKUP, Brez dobička ter ŠENT organizirajo natečaj “Družbena inovacija 2012” za najbolj inovativno idejo ali že izdelan inovativni projekt,ki rešuje določen družbeni problem (različna področja – izobraževanje, zdravje, skrbi za urbano in naravno okolje, socialno, ekonomsko in drugo) v lokalnem ali širšem globalnem okolju.

Organizator z natečajem podpira obetavne družbene inovatorje, ki posvečajo svoj čas in usmerjajo kreativno energijo v inovativne ideje za reševanje družbenih problemov. Cilj natečaja je zagotoviti usposabljanje posameznikov in ocene potenciala inovacije za nadaljni razvoj ter realizacija inovativnih idej v obliki ustanovitve novega poslovnega podjema.

Prijavite se lahko v eno od 3 kategorij:

  • Kategorija 1: IDEJA – imate idejo, ki je socialna inovacija in izkazuje družbene učinke.
  • Kategorija 2: PILOT – imate zasnovan projekt, ki jasno kaže potencialni družbeni učinek z vzdržnim poslovnim modelom. Imate že izdelan poslovni načrt in ekipo sodelavcev, ki dela na izboljšavah.
  • Kategorija 3: SCALE-UP – imate delujoč projekt, ki je že izkazal uspešnost pri doseganju družbenih učinkov, na enem ali več geografskih področij. Že poslujete in ste močno strateško usmerjeni.

Prijavitelj z udeležbo na natečaju pridobi možnost, da strokovna komisija presodi inovativnost ideje in tudi poslovno priložnost ter možnost dela z vrhunskimi domačimi strokovnjaki in mentorji iz tujine, pri pripravi poslovnega modela, ki ga lahko prezentira tudi potencialnim investirorjem.

Zmagovalec natečaja pridobi tudi:

  • naslov DRUŽBENI INOVATOR LETA 2012
  • denarno nagrado v višini 2.000 EUR
  • povabilo na udeležbo na Investment ready Program-Dunaj v vrednosti 400 EUR
  • možnost sodelovanja z najbolj priznanimi socialnimi inovatorji v Evropi (Social Innovation Park Bilbao and Denokinn)

Vir: Skup.si

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje