1. natečaj “Družbena inovacija 2012”

Sklad O5 in pridruženi partnerji vabijo k sodelovanju na nagradnem natečaju "Družbena inovacija leta 2012". Iščejo najbolj inovativno idejo ali že izdelan inovativni projekt. Sodelovanje je za vse prijavitelje brezplačno, rok za prijavo je 6. oktober do 24h.
1. natečaj "Družbena inovacija 2012"

1. natečaj “Družbena inovacija 2012” (Vir slike: sxc.hu)

Sklad 05 – ustanova za družbene naložbe v sodelovanju s SKUP, Brez dobička ter ŠENT organizirajo natečaj “Družbena inovacija 2012” za najbolj inovativno idejo ali že izdelan inovativni projekt,ki rešuje določen družbeni problem (različna področja – izobraževanje, zdravje, skrbi za urbano in naravno okolje, socialno, ekonomsko in drugo) v lokalnem ali širšem globalnem okolju.

Organizator z natečajem podpira obetavne družbene inovatorje, ki posvečajo svoj čas in usmerjajo kreativno energijo v inovativne ideje za reševanje družbenih problemov. Cilj natečaja je zagotoviti usposabljanje posameznikov in ocene potenciala inovacije za nadaljni razvoj ter realizacija inovativnih idej v obliki ustanovitve novega poslovnega podjema.

Prijavite se lahko v eno od 3 kategorij:

  • Kategorija 1: IDEJA – imate idejo, ki je socialna inovacija in izkazuje družbene učinke.
  • Kategorija 2: PILOT – imate zasnovan projekt, ki jasno kaže potencialni družbeni učinek z vzdržnim poslovnim modelom. Imate že izdelan poslovni načrt in ekipo sodelavcev, ki dela na izboljšavah.
  • Kategorija 3: SCALE-UP – imate delujoč projekt, ki je že izkazal uspešnost pri doseganju družbenih učinkov, na enem ali več geografskih področij. Že poslujete in ste močno strateško usmerjeni.

Prijavitelj z udeležbo na natečaju pridobi možnost, da strokovna komisija presodi inovativnost ideje in tudi poslovno priložnost ter možnost dela z vrhunskimi domačimi strokovnjaki in mentorji iz tujine, pri pripravi poslovnega modela, ki ga lahko prezentira tudi potencialnim investirorjem.

Zmagovalec natečaja pridobi tudi:

  • naslov DRUŽBENI INOVATOR LETA 2012
  • denarno nagrado v višini 2.000 EUR
  • povabilo na udeležbo na Investment ready Program-Dunaj v vrednosti 400 EUR
  • možnost sodelovanja z najbolj priznanimi socialnimi inovatorji v Evropi (Social Innovation Park Bilbao and Denokinn)

Vir: Skup.si

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje