10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju

Avtor — 08.10.2009
Da boste lahko opravili več v krajšem času, vedno poskrbite, da boste pri roki imeli sledeča orodja.
10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju

10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju (slika: betterecm.wordpress.com)

Pomagala vam bodo pri produktivnosti in uspešnejšem poslovanju. Vsa našteta orodja so brezplačna, tako da vaša denarnica zagotovo ne bo trpela.

  1. Firefox: Brskalnika Firefox najverjetneje ni potrebno podrobno predstavljati. Že res, da je Googlov Chrome nekoliko hitrejši, a s pomočjo Firefoxa boste lahko bolje organizirali informacije, sledili vašim spletnim stranem in podobno, saj je na voljo cela paleta dodatkov, ki jih je možno namestiti v ta priljubljen spletni brskalnik.

  2. Google Reader: Blogi so lahko prava stvar, da ostanete na tekočem z dogajanjem v majhnih podjetjih. Najlažje jim je slediti s pomočjo RSS bralca kot je omenjen Googlov proizvod.

  3. Google Alerts: Ni se vam potrebno zanašati na vaša ušesa, da bi ugotovili, če kdo govori o vas. S pomočjo tega orodja lahko iščete po poslovnih imenih in dnevno boste obveščeni, ko se bo vaše ali konkurenčno ime pojavilo na spletu.

  4. TweetDeck: Če ste se odločili, da boste uporabljali Twitter kot del vaše prodajne sheme, uporabljajte še to orodje, ki vam bo iz njega pomagalo iztisniti karseda največ. 

  5. WordPress: Blog platforma, ki vam ponuja enostavno pot do predstavitve vašega podjetja na spletu.

  6. Google Analytics: Če želite izvedeti več o priljubljenosti vaše spletne strani ali vašega podjetja, so Googlove analize najboljša izbira. Sledite prometu, prenosom, iskanju in še marsičemu.

  7. Backpack: Sestavite si seznam opravil, zabeležite si pomembnosti, uskladiščite podatke in sledite koledarju, ki vas bo obveščal preko email sporočil.

  8. Breeze: Pomagal vam bo ustvarjati in pošiljati sporočila, seznanjal pa vas bo tudi z uspešnostjo vašega email poslovanja.

  9. Highrise: Če potrebujete CRM orodje za odnose s kupci, preizkusite to različico, ki vam bo omogočala stike s strankami in organizacijo informacij za potrošnike.

  10. Zoho: Vse od ustvarjanja predstavitev do upravljanja s podatki o potrošnikih.

 

Smallbizbee

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

MP delavnica: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje