10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju

Da boste lahko opravili več v krajšem času, vedno poskrbite, da boste pri roki imeli sledeča orodja.
10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju

10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju (slika: betterecm.wordpress.com)

Pomagala vam bodo pri produktivnosti in uspešnejšem poslovanju. Vsa našteta orodja so brezplačna, tako da vaša denarnica zagotovo ne bo trpela.

  1. Firefox: Brskalnika Firefox najverjetneje ni potrebno podrobno predstavljati. Že res, da je Googlov Chrome nekoliko hitrejši, a s pomočjo Firefoxa boste lahko bolje organizirali informacije, sledili vašim spletnim stranem in podobno, saj je na voljo cela paleta dodatkov, ki jih je možno namestiti v ta priljubljen spletni brskalnik.

  2. Google Reader: Blogi so lahko prava stvar, da ostanete na tekočem z dogajanjem v majhnih podjetjih. Najlažje jim je slediti s pomočjo RSS bralca kot je omenjen Googlov proizvod.

  3. Google Alerts: Ni se vam potrebno zanašati na vaša ušesa, da bi ugotovili, če kdo govori o vas. S pomočjo tega orodja lahko iščete po poslovnih imenih in dnevno boste obveščeni, ko se bo vaše ali konkurenčno ime pojavilo na spletu.

  4. TweetDeck: Če ste se odločili, da boste uporabljali Twitter kot del vaše prodajne sheme, uporabljajte še to orodje, ki vam bo iz njega pomagalo iztisniti karseda največ. 

  5. WordPress: Blog platforma, ki vam ponuja enostavno pot do predstavitve vašega podjetja na spletu.

  6. Google Analytics: Če želite izvedeti več o priljubljenosti vaše spletne strani ali vašega podjetja, so Googlove analize najboljša izbira. Sledite prometu, prenosom, iskanju in še marsičemu.

  7. Backpack: Sestavite si seznam opravil, zabeležite si pomembnosti, uskladiščite podatke in sledite koledarju, ki vas bo obveščal preko email sporočil.

  8. Breeze: Pomagal vam bo ustvarjati in pošiljati sporočila, seznanjal pa vas bo tudi z uspešnostjo vašega email poslovanja.

  9. Highrise: Če potrebujete CRM orodje za odnose s kupci, preizkusite to različico, ki vam bo omogočala stike s strankami in organizacijo informacij za potrošnike.

  10. Zoho: Vse od ustvarjanja predstavitev do upravljanja s podatki o potrošnikih.

 

Smallbizbee

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje