10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju

Da boste lahko opravili več v krajšem času, vedno poskrbite, da boste pri roki imeli sledeča orodja.
10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju

10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju (slika: betterecm.wordpress.com)

Pomagala vam bodo pri produktivnosti in uspešnejšem poslovanju. Vsa našteta orodja so brezplačna, tako da vaša denarnica zagotovo ne bo trpela.

  1. Firefox: Brskalnika Firefox najverjetneje ni potrebno podrobno predstavljati. Že res, da je Googlov Chrome nekoliko hitrejši, a s pomočjo Firefoxa boste lahko bolje organizirali informacije, sledili vašim spletnim stranem in podobno, saj je na voljo cela paleta dodatkov, ki jih je možno namestiti v ta priljubljen spletni brskalnik.

  2. Google Reader: Blogi so lahko prava stvar, da ostanete na tekočem z dogajanjem v majhnih podjetjih. Najlažje jim je slediti s pomočjo RSS bralca kot je omenjen Googlov proizvod.

  3. Google Alerts: Ni se vam potrebno zanašati na vaša ušesa, da bi ugotovili, če kdo govori o vas. S pomočjo tega orodja lahko iščete po poslovnih imenih in dnevno boste obveščeni, ko se bo vaše ali konkurenčno ime pojavilo na spletu.

  4. TweetDeck: Če ste se odločili, da boste uporabljali Twitter kot del vaše prodajne sheme, uporabljajte še to orodje, ki vam bo iz njega pomagalo iztisniti karseda največ. 

  5. WordPress: Blog platforma, ki vam ponuja enostavno pot do predstavitve vašega podjetja na spletu.

  6. Google Analytics: Če želite izvedeti več o priljubljenosti vaše spletne strani ali vašega podjetja, so Googlove analize najboljša izbira. Sledite prometu, prenosom, iskanju in še marsičemu.

  7. Backpack: Sestavite si seznam opravil, zabeležite si pomembnosti, uskladiščite podatke in sledite koledarju, ki vas bo obveščal preko email sporočil.

  8. Breeze: Pomagal vam bo ustvarjati in pošiljati sporočila, seznanjal pa vas bo tudi z uspešnostjo vašega email poslovanja.

  9. Highrise: Če potrebujete CRM orodje za odnose s kupci, preizkusite to različico, ki vam bo omogočala stike s strankami in organizacijo informacij za potrošnike.

  10. Zoho: Vse od ustvarjanja predstavitev do upravljanja s podatki o potrošnikih.

 

Smallbizbee

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje