10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju

Da boste lahko opravili več v krajšem času, vedno poskrbite, da boste pri roki imeli sledeča orodja.
10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju

10 orodij, ki vam bodo pomagala pri poslovanju (slika: betterecm.wordpress.com)

Pomagala vam bodo pri produktivnosti in uspešnejšem poslovanju. Vsa našteta orodja so brezplačna, tako da vaša denarnica zagotovo ne bo trpela.

  1. Firefox: Brskalnika Firefox najverjetneje ni potrebno podrobno predstavljati. Že res, da je Googlov Chrome nekoliko hitrejši, a s pomočjo Firefoxa boste lahko bolje organizirali informacije, sledili vašim spletnim stranem in podobno, saj je na voljo cela paleta dodatkov, ki jih je možno namestiti v ta priljubljen spletni brskalnik.

  2. Google Reader: Blogi so lahko prava stvar, da ostanete na tekočem z dogajanjem v majhnih podjetjih. Najlažje jim je slediti s pomočjo RSS bralca kot je omenjen Googlov proizvod.

  3. Google Alerts: Ni se vam potrebno zanašati na vaša ušesa, da bi ugotovili, če kdo govori o vas. S pomočjo tega orodja lahko iščete po poslovnih imenih in dnevno boste obveščeni, ko se bo vaše ali konkurenčno ime pojavilo na spletu.

  4. TweetDeck: Če ste se odločili, da boste uporabljali Twitter kot del vaše prodajne sheme, uporabljajte še to orodje, ki vam bo iz njega pomagalo iztisniti karseda največ. 

  5. WordPress: Blog platforma, ki vam ponuja enostavno pot do predstavitve vašega podjetja na spletu.

  6. Google Analytics: Če želite izvedeti več o priljubljenosti vaše spletne strani ali vašega podjetja, so Googlove analize najboljša izbira. Sledite prometu, prenosom, iskanju in še marsičemu.

  7. Backpack: Sestavite si seznam opravil, zabeležite si pomembnosti, uskladiščite podatke in sledite koledarju, ki vas bo obveščal preko email sporočil.

  8. Breeze: Pomagal vam bo ustvarjati in pošiljati sporočila, seznanjal pa vas bo tudi z uspešnostjo vašega email poslovanja.

  9. Highrise: Če potrebujete CRM orodje za odnose s kupci, preizkusite to različico, ki vam bo omogočala stike s strankami in organizacijo informacij za potrošnike.

  10. Zoho: Vse od ustvarjanja predstavitev do upravljanja s podatki o potrošnikih.

 

Smallbizbee

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje