BLOG MARKETING DELAVNICA

14 norih načinov za motivacijo

V podjetništvu vas čaka veliko uspehov in neuspehov, pri vsem tem pa je najbolj pomembno to, da vedno najdete v sebi dovolj volje, da poizkusite ponovno. Predstavljamo vam nekaj najbolj preprostih in norih strategij, ki vam bodo povečale motivacijo.
14 norih načinov za motivacijo

14 norih načinov za motivacijo. (Vir slike: sxc.hu)

Naslednjih 14 načinov za boljšo motivacijo vas bo pripeljalo do novih poslovnih in osebnih zmag.

1. Naučite se obvladovati svoje misli. Vsak dan urite svoje misli, da bodo zgolj pozitivne – izogibajte se negativnim.

2. Naučite se obvladovati svoje telo. Da se podate novim izzivom naproti, morate biti fizično pripravljeni. Spremenite način prehranjevanja (v kolikor le-ta ni najbolj zdrav) in se redno gibajte.

3. Izogibajte se negativnežem. Takšni ljudje vam izsesajo energijo in vam kradejo čas – izberite pravo družbo.

4. Poiščite si družbo enako motiviranih. V družbi motiviranih ljudi boste tudi sami bolj motivirani, saj vas bo prevzela njihova volja in energija. Prav tako lahko v takšni družbi dobite kakšno zanimivo idejo.

5. Imejte cilje, vendar bodite fleksibilni. Začrtani cilji so zelo pomembni, vendar nikakor ne smejo postati zakon.

6. Vaša dejanja naj odražajo nek višji cilj. Vsako dejanje, ki ne odraža višjega cilja, ki ste si ga zastavili, je brez pomena.

7. Prevzemite odgovornost za rezultate. Nikar ne krivite oz. dajajte zaslug sreči ali nadnaravnim silam – to so samo izgovori!

8. Vedno znova (dnevno) preizkušajte svoje meje. Hoja po ustaljenih in poznanih poteh vas bo postarala, zato naj vas ne bo strah se soočati z novimi izzivi in hoditi po nepoznanih poteh – na tak način se boste razvili in zrasli.

9. Ne čakajte popolnosti: storite to zdaj! Perfekcionisti so največkrat poraženci v igri življenja. Prizadevajte si doseči odličnost in ne nedosegljive perfekcije.

10. Veselite se tudi lastnega neuspeha. Najpomembnejših življenjskih modrosti se boste naučili iz porazov. Vzemite si čas in preučite kje se vam je zataknilo in zakaj je do tega prišlo.

11. Uspeha ne vzemite preveč resno. Uspeh je lahko povod za jutrišnji polom – v kolikor se ga preveč veselite in postanete zadovoljni.

12. Pri določevanju ciljev ne bodite šibki. Cilj je postavljen zato, da se ga doseže! Nikar ne pričnite stavka s „Poizkusil bom…” ali pa „Potrudil se bom…” Cilje morate izražati s stavki, ki se pričnejo z „Bom…” ali pa „Moram…”

13. Neukrepanje je poraz. V kolikor ne ukrepate in ne poizkusite se to šteje kot avtomatični neuspeh. Samo pomislite, če ne boste niti poizkusili, se tudi iz neuspeha ne morate nič naučiti.

14. Premislite preden izgovorite. Bodite raje tiho in ne komentirajte stvari, ki se vas ne tičejo.

Vir: inc.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje