15 koristnih dodatkov za Mozillo Firefox 3 (2. del)

Avtor Maja Borštnik — 21.10.2008
Komentiraj!
Nadaljevanje članka 15 koristnih dodatkov za Mozillo Firefox 1. Predstavljamo vam še preostalih 8 koristnih dodatkov, ki uporabniško izkušnjo za uporabnike Mozille Firefox 3 naredijo še boljšo.
15 koristnih dodatkov za Mozillo Firefox 3 (2. del)

Uporabniki Firefox 3 imajo na voljo več različnih dodatkov.

  1. CustomizeGoogle omogoča personalizacijo Googla v skoraj vseh možnih pogledih. Blokira Googlove oglase in poskrbi, da Googlov uporabniški ID ostane anonimen.
  2. FireFTP omogoča lažje FTP prenose datotek z brskalnikom.
  3. NoScript blokira skripte in jih zaganja na varnih straneh. Tako se lahko izognete zlonamernim stranem in programom, ki jih na internetu kar mrgoli.
  4. Video Download Helper vam omogoča shranjevanje že ogledanih video vsebin s samo enim klikom. Tako vam za ponovni ogled videa ne bo potrebno ponovno obiskati strani.
  5. ColorfulTabs omogoča personalizacijo zavihkov. Vsak zavihek lahko obarvate po želji, določite lahko tudi barvo za točno določen URL.
  6. WOT (Web of Trust) preverja varnost spletnih strani še preden jih obiščete. Opozori vas na vsebino, neprimerno za otroke, ali pa na morebitne zlonamerne spletne strani.
  7. Mini Map Sidebar deluje kot stranska vrstica brskalnika Firefox in omogoča hitrejše brskanje po straneh kot so Google Maps in druge. Vnesete le naslov in prikazal se vam bo zemljevid.
  8. All-in-One Sidebar je eden najbolj uporabnih in najverjetneje najmanj uporabljanih dodatkov. Omogoča ustvarjanje stranske vrstice, tako lahko spremljamo več različnih stvari, zgodovino, zaznamke, stanje dodatkov in podobno.


Vir: PC World

Povezava do prvega dela članka >>

Prijavi se na e-novice!