Startupi – vabljeni k prijavi na COINVEST 2013!

Avtor — 16.09.2013
Iniciativa COINVEST v sodelovanju s partnerji prireja drugo »COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco 2013«. V dveh popoldnevih se bo več kot 25 investitorjem iz EU in ZDA predstavilo 16 izbranih startupov.
Startupi - vabljeni k prijavi na COINVEST 2013!

Startupi – vabljeni k prijavi na COINVEST 2013! (Vir slike: sxc.hu)

Vsa prebojna startup podjetja in projekti so vabljeni, da se prijavijo na COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco, ki bo potekala 24. in 25. oktobra v Novi Gorici. Tam bodo imeli možnost predstaviti se pred več kot 25 investitorji iz EU in ZDA.

Vsako podjetje se bo na dan konference predstavilo dvakrat: prvič bo nastopilo pred evropskimi investitorji, takoj za tem pa še preko videokonference pred investitorji iz Silicijeve doline v ZDA. 

Izbranih 16 startupov bo pred konferenco prejelo brezplačen 4-tedenski profesionalni »pitching« trening v startup šoli Hekovnik, najboljši startup na konferenci pa bo prejel denarno nagrado v višini 10.000 EUR, možnosti za širjenje, mreženje in pridobivanje investicij pa so neomejene. 

Kdo naj se prijavi?

Natečaj je namenjen visokotehnološkim podjetjem, ki: 

  • razvijajo inovativno tehnologijo;
  • imajo zanimiv poslovni model, ki bi pritegnil veliko strank;
  • vedo kaj delajo;
  • so pripravljeni spakirati kovčke in se odseliti v tujino.

Prijave potekajo preko elektronskega obrazca, ki se nahaja na spletni strani www.coinvest.si. Zadnji rok za prijavo je 23. september 2013! 

Kontaktna oseba za startupe / projekte: Miha Prebil, miha.prebil@coinvest.si, 040/582-258.

Vir: COINVEST

Oznake: , , ,