Startupi – vabljeni k prijavi na COINVEST 2013!

Iniciativa COINVEST v sodelovanju s partnerji prireja drugo »COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco 2013«. V dveh popoldnevih se bo več kot 25 investitorjem iz EU in ZDA predstavilo 16 izbranih startupov.
Startupi - vabljeni k prijavi na COINVEST 2013!

Startupi – vabljeni k prijavi na COINVEST 2013! (Vir slike: sxc.hu)

Vsa prebojna startup podjetja in projekti so vabljeni, da se prijavijo na COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco, ki bo potekala 24. in 25. oktobra v Novi Gorici. Tam bodo imeli možnost predstaviti se pred več kot 25 investitorji iz EU in ZDA.

Vsako podjetje se bo na dan konference predstavilo dvakrat: prvič bo nastopilo pred evropskimi investitorji, takoj za tem pa še preko videokonference pred investitorji iz Silicijeve doline v ZDA. 

Izbranih 16 startupov bo pred konferenco prejelo brezplačen 4-tedenski profesionalni »pitching« trening v startup šoli Hekovnik, najboljši startup na konferenci pa bo prejel denarno nagrado v višini 10.000 EUR, možnosti za širjenje, mreženje in pridobivanje investicij pa so neomejene. 

Kdo naj se prijavi?

Natečaj je namenjen visokotehnološkim podjetjem, ki: 

  • razvijajo inovativno tehnologijo;
  • imajo zanimiv poslovni model, ki bi pritegnil veliko strank;
  • vedo kaj delajo;
  • so pripravljeni spakirati kovčke in se odseliti v tujino.

Prijave potekajo preko elektronskega obrazca, ki se nahaja na spletni strani www.coinvest.si. Zadnji rok za prijavo je 23. september 2013! 

Kontaktna oseba za startupe / projekte: Miha Prebil, miha.prebil@coinvest.si, 040/582-258.

Vir: COINVEST

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje