20 startupov se je pridružilo Tehnološkemu parku Ljubljana

Komisija je izbirala med več kot 35 ponudbami in na koncu sprejela visokotehnološka podjetja, ki ustvarjajo visoko dodano vrednost in nova delovna mesta. Podjetja delujejo večinoma na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij, sledijo še okoljske tehnologije in biotehnologije.
20 startupov se je pridružilo Tehnološkemu parku Ljubljana

Tehnološki park Ljubljana

Dvajset mladih startupov se je pridružilo veliki inovativni skupnosti

Tehnološki park Ljubljana je dvajsetim visokotehnološkim družbam podelil status rednih članic:

Razmišljate o lastnem startup podjetju? Preberite si MP članek Ustanovitev in registracija podjetja

 1. Ascalab d.o.o.,
 2. Bio-solarni vrtec, d.o.o.,
 3. CELL/TRY d.o.o.,
 4. CreatoorLabs d.o.o.,
 5. GECKO d.o.o.,
 6. HomeOgarden d.o.o.,
 7. Koofr d.o.o.,
 8. L4B d.o.o.,
 9. MKP TEKS d.o.o.,
 10. MycoMedica d.o.o.,
 11. Nanos Scientificae d.o.o.,
 12. Oprof d.o.o.,
 13. SafeCover d.o.o.,
 14. SENSILAB farmacevtska družba d.o.o.,
 15. SmartPA d.o.o.,
 16. Solutio dens d.o.o.,
 17. TTD sistemi d.d.,
 18. U2G d.o.o.,
 19. VinKom d.o.o. in
 20. Vitalik d.o.o.

Redno članstvo v Tehnološkem parku Ljubljana bo podjetjem omogočalo koriščenje najnovejše infrastrukture, programskih vsebin parka ter dostop do pomembnih mednarodnih povezav. Podporne programske vsebine zajemajo nabor podjetniških programov doma in v tujini, izobraževalne delavnice in svetovanja ter organizirano usmerjeno mreženje (med člani in tudi drugimi zunanjimi deležniki).

Tehnološki park Ljubljana ima trenutno že 288 članov

Skupnost Tehnološkega parka Ljubljana trenutno sestavlja 288 podjetij, od tega je 113 rednih (inkubirana inovativna startup podjetja), 146 pridruženih (alumni podjetja in druga hitro rastoča inovativna podjetja) ter 29 interesnih članov (različna storitvena podjetja, R&D inštitucije, interesna združenja, ponudniki tveganega kapitala, ki zaokrožujejo ponudbo »mesta v malem«).

Vir: Tehnološki park Ljubljana d.o.o.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje