3 leta Firefoxa

Na Mozillinem uradnem blogu so ob skorajšnji triletnici obstoja brskalnika postregli z nekaj statističnimi podatki o njegovi uporabi.
3 leta Firefoxa

Mozilla firefox: Si je ne želite?:)

Vse se je začelo 9. novembra 2004. Takrat se je ustanovilo gibanje z namenom širiti nov brskalnik Firefox, izdelek podjetja Mozilla.

Začetek je bil silovit. V 99 dneh je Firefox na svoj računalnik preneslo 25 milijonov ljudi. V šestih mesecih se je številka podvojila, na 50 milijonov uporabnikov. Številka 100 milijonov je bila dosežena v enem letu od začetka skupnosti. Leto kasneje se je številka ponovno podvojila, Firefox je imel tako že 200 milijonov prenosov. Sedmega septembra letos pa je bil Firefox skupno prenešen kar 400 milijon krat.

K hitremu širjenju smo veliko pripomogli tudi Slovenci, saj smo med največjimi uporabniki Firefoxa v Evropi.

Vir: Mozilla Blog

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje