3 nasveti kako varno hraniti poslovne podatke na mobilnem telefonu

V obdobju pametnih telefonov ni nič lažjega, kot zaposlenim omogočiti dostop do poslovne mreže in vseh podatkov, ki jih potrebujejo. Vendar pa takšno ravnanje zahteva posebno previdnost zaradi občutljivih podatkov, kot so kontakti poslovnih partnerjev ali strank.
3 nasveti kako varno hraniti poslovne podatke na mobilnem telefonu

3 nasveti kako varno hraniti poslovne podatke na mobilnem telefonu. (Vir slike: sxc.hu)

Vse večja uporaba mobilnih telefonov za dostop do poslovnih mrež posledično vpliva tudi na vse večje težave glede varnosti teh podatkov. V kolikor nameravate omogočiti svojim zaposlenim, da preko zasebnih pametnih telefonov dostopajo do vaše poslovne mreže, upoštevajte naslednje 3 nasvete:

1. Izobrazite zaposlene

Zaposlene morate seznaniti z osnovami varnosti na spletu, kot so uporaba gesel, neprestano posodabljanje in možnost izbrisa vseh podatkov v kolikor je naprava (pametni telefon, tablični računalnik, prenosnik, itd.) izgubljena ali ukradena.

2. Nova aplikacija

Zaposlenim predstavite novo aplikacijo s pomočjo katere bodo lažje dostopali do želenih podatkov.

3. Ne shranjujte občutljivih poslovnih informacij na mobilnih telefonih

Prepričajte se, da aplikacija, ki jo uporabljate za dostop do poslovne mreže avtomatično ne shranjuje podatkov na napravo. Naj zaposleni dostopajo do informacij, ki jih potrebujejo, vendar naj se le-te ne shranjujejo lokalno na napravo s katero dostopajo do informacij.

Vir: entrepreneur.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje