3 prehranjevalne navade, ki spodbujajo uspeh

Podjetniki zaradi pomanjkanja časa pogosto živijo nezdravo, saj spuščajo pomembne obroke, ali pa si ne privoščijo dovolj spanca. Zaradi tega pa ne trpi le njihovo zdravje, temveč tudi poslovni uspeh, saj so na delu niso zbrani in utrujeni.
Aktualni razpisi: 2 novosti

Aktualni razpisi: 1 novost (Vir slike: sxc.hu)

Poglejmo si, katere so pomembne navade, ki se jih morate naučiti, da bi lahko ohranjali svoje zdravje do pozne starosti, hkrati pa bili na delu kar najbolj učinkoviti in zbrani.

1. Ne pozabite na zajtrk

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, kar morate upoštevati vsak dan – brezpogojno. Pomaga vam, da ostanete osredotočeni na svoje delo in imate dovolj energije skozi cel dan. Seveda pa je pomembna tudi kvaliteta hrane, ki jo zaužijete. Če boste za zajtrk spili le kavo ali pojedli le nekaj nezdravega, kot je na primer krof, boste najverjetneje izgubili fokus in energijo že v roku 1 do 3 ur.

2. Med obroki si privoščite zdrav prigrizek

Priporočljivo je, da si med obroki privoščite zdrav prigrizek, kot je na primer sadje ali smoothie napitek. Tako boste čez cel dan polni energije, preprečili pa boste tudi preobilno prehranjevanje med kosilom ali večerjo, kar vas lahko zgolj uspava.

3. Poskrbite za kvaliteten spanec

Preveč hrane pred spanjem pogosto škoduje kvaliteti vašega spanca, saj se v tem primeru telo celo noč bori s prebavo hrane. Priporoča se, da vsaj tri ure pred spanjem ne jeste večjega obroka, saj se boste le v tem primeru dobro naspali. Seveda pa si morate vzeti tudi dovolj časa za spanec.

Vir: Inc.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje