BLOG MARKETING DELAVNICA

3 prehranjevalne navade, ki spodbujajo uspeh

Podjetniki zaradi pomanjkanja časa pogosto živijo nezdravo, saj spuščajo pomembne obroke, ali pa si ne privoščijo dovolj spanca. Zaradi tega pa ne trpi le njihovo zdravje, temveč tudi poslovni uspeh, saj so na delu niso zbrani in utrujeni.
Aktualni razpisi: 2 novosti

Aktualni razpisi: 1 novost (Vir slike: sxc.hu)

Poglejmo si, katere so pomembne navade, ki se jih morate naučiti, da bi lahko ohranjali svoje zdravje do pozne starosti, hkrati pa bili na delu kar najbolj učinkoviti in zbrani.

1. Ne pozabite na zajtrk

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, kar morate upoštevati vsak dan – brezpogojno. Pomaga vam, da ostanete osredotočeni na svoje delo in imate dovolj energije skozi cel dan. Seveda pa je pomembna tudi kvaliteta hrane, ki jo zaužijete. Če boste za zajtrk spili le kavo ali pojedli le nekaj nezdravega, kot je na primer krof, boste najverjetneje izgubili fokus in energijo že v roku 1 do 3 ur.

2. Med obroki si privoščite zdrav prigrizek

Priporočljivo je, da si med obroki privoščite zdrav prigrizek, kot je na primer sadje ali smoothie napitek. Tako boste čez cel dan polni energije, preprečili pa boste tudi preobilno prehranjevanje med kosilom ali večerjo, kar vas lahko zgolj uspava.

3. Poskrbite za kvaliteten spanec

Preveč hrane pred spanjem pogosto škoduje kvaliteti vašega spanca, saj se v tem primeru telo celo noč bori s prebavo hrane. Priporoča se, da vsaj tri ure pred spanjem ne jeste večjega obroka, saj se boste le v tem primeru dobro naspali. Seveda pa si morate vzeti tudi dovolj časa za spanec.

Vir: Inc.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje