BLOG MARKETING DELAVNICA

Nasveti: 30 minut na dan za marketing

Mislite, da dan za vas ni dovolj dolg in nimate časa, da bi učinkovito promovirali vaše posle? Pomislite ponovno. Predstavljamo nasvete, kako s samo 30 minutami dnevnega dela privabiti nove potrošnike.
Nasveti: 30 minut na dan za marketing

Vam primanjkuje časa? (slika: smallbizbee)

Verjetno ste že slišali, da se splača investirati v spletni marketing, SEO optimizacijo, promocijo preko socialnih spletnih omrežij in podobno? Vse drži in ne govorimo samo o denarju. Če nekaj časa na dan posvetite spletnemu marketingu, se vam lahko hitro obrestuje. Že če si vzamete samo pol ure dnevno in se držite naslednjih navodil, lahko storite marsikaj. 

TWITTER

Vzame vam samo nekaj minut, da postanete del skupnosti Twitterja in da ga začnete uspešno uporabljati kot del dnevne rutine. To je zanesljiva pot do grajenja omrežja privržencev, ki jih zanima vaše področje industrije. Z drugimi delite povezave do zanimivih zgodb, ki so sorodne vaši industriji ali pa pripravite posebne ponudbe na vaši spletni strani. Naj vaši prispevki bralcem nekaj ponudijo – informacije ali dobro ponudbo – in zagotovo se bo vaša baza potrošnikov hitro večala. Prav tako iščite ljudi, ki se ukvarjajo s podobnim kot vi in jim sledite. Tako boste spoznali nove osebe in sklepali nove posle. 

BLOG

Blog vam ponuja podobne rešitve kot Twitter, a omogoča precej daljše prispevke. Bloga ne rabite pisati vsak dan, dovolj je nekajkrat tedensko, da ostanete v kontaktu s potrošniki in da potencialne stranke seznanite z vašim področjem delovanja. Gre za odličen način marketinga. Potrebovali boste nekaj časa, da se blog obnese, zatorej bodite potrpežljivi. Vzemite si dvajset minut dvakrat tedensko in plod dobrega dela bo kmalu viden. 

KOMENTIRAJTE NA BLOGIH

Tudi vi prispevajte k pogovorom na blogih drugih poslovnežev, ki se nanašajo na vaše področje delovanje. Tako boste na tekočem in ob enem pridobili na svojo stran nove uporabnike in nove potencialne potrošnike. Na dolgi rok se takšno delovanje vsekakor izplača, vzelo pa vam bo le nekaj minut dnevno. 

FORUMSKE RAZPRAVE

Najdite in registrirajte se na forume, ki se nanašajo na vaše posle. Bodite aktivni in spoznajte druge uporabnike. Tako boste gradili spletno predstavitev vaše znamke. Pridobili boste določeno avtoriteto na področju vašega delovanja. Ljudje vas bodo lažje kontaktirali in spoznali vaše izdelke in storitve, ki jih ponujate.  

PREGLEDOVANJE VAŠE VSEBINE

Zastavite si cilj, da na dan preberete vsaj eno stran vaše spletne strani, da preverite njeno vsebino. Iščite slovnične, pravopisne in druge napake, tiskarske škrate itd. Ob enem pa glejte, kako pogosto se v besedilu pojavljajo ključne besede. S tem mislimo na besede, ki se nanašajo na vsebino strani. Če pomislite bolje, Google lahko temo vaše strani prepozna le po njenih besedah. Torej je zagotavljanje ponavljanja ključnih besed zelo pomembno. Seveda morate paziti, da zaradi tega ne trpi sama vsebina vaše spletne strani.  

Ti majhni nasveti vam bodo sčasoma pomagali do večje prisotnosti na spletu, kar bo proizvedlo več prometa na vaši strani in k vam pripeljalo nove potrošnike. Pomislite, ali se izplača? Vzame vam le 30 minut dnevno.  

 


Vir: smallbizbee

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje