4 nasveti za dober SEO

Tudi na področju optimizacije iskalnikov se dogajajo spremembe. Ker se je spremenil Google iskalnik, moramo spremeniti tudi način izvajanja SEO. V nadaljevanju si preberite 4 nasvete Erin Everhart, direktorice marketinške agencije, ki se specializira za splet in socialna omrežja.
4 nasveti za dober SEO

4 nasveti za dober SEO. (Vir slike: sxc.hu)

Google se je spremenil – ne verjamete? Poglejte si sami: namesto, da vam iskalnik poišče zgolj tradicionalne spletne strani, vam sedaj Google poišče še veliko lokalnih zemljevidov, slik, video vsebin in strani, ki pripadajo različnim socialnim omrežjem.

V kolikor se vam zdi pomembno, da je vaše podjetje opaženo, si preberite naslednjih šest nasvetov:

1. Lokacijski SEO je prevzel vodstvo

Velika verjetnost je, da bo Google prikazal seznam lokacij na zemljevidu. Osredotočite se na:

  • Podatke podjetja vpišite v kar največ različnih baz na spletu – ne pozabite vpisati vedno istega naslova in imena (nikar ne krajšajte ali spreminjajte naslova, saj vas bo v tem primeru Google težje prepoznal).
  • Uporabite Google Places page.

2. Brez socialnih omrežij pač ne gre

3. Ko določate ključne besede imejte v mislih ljudi in ne robote

Ljudje brskajo po spletu, ker imajo vprašanja. Predvidite vprašanja in njihove odgovore vključite v ključne besede. Imejte v mislih, da ključne besede niso zgolj podatki, pomisliti morate na ljudi, ki brskajo po spletu.

4. Dobra vsebina in povezave

Google ni neumen – opazil bo spam povezave oz. “linke”.

Za kar najboljšo dolgoročno strategijo SEO se raje osredotočite na dobro vsebino na vaši spletni strani, blogu, socialnih omrežjih in drugih povezanih straneh.

Vir: mashable.com

 

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje