4 nasveti za dober SEO

Tudi na področju optimizacije iskalnikov se dogajajo spremembe. Ker se je spremenil Google iskalnik, moramo spremeniti tudi način izvajanja SEO. V nadaljevanju si preberite 4 nasvete Erin Everhart, direktorice marketinške agencije, ki se specializira za splet in socialna omrežja.
4 nasveti za dober SEO

4 nasveti za dober SEO. (Vir slike: sxc.hu)

Google se je spremenil – ne verjamete? Poglejte si sami: namesto, da vam iskalnik poišče zgolj tradicionalne spletne strani, vam sedaj Google poišče še veliko lokalnih zemljevidov, slik, video vsebin in strani, ki pripadajo različnim socialnim omrežjem.

V kolikor se vam zdi pomembno, da je vaše podjetje opaženo, si preberite naslednjih šest nasvetov:

1. Lokacijski SEO je prevzel vodstvo

Velika verjetnost je, da bo Google prikazal seznam lokacij na zemljevidu. Osredotočite se na:

  • Podatke podjetja vpišite v kar največ različnih baz na spletu – ne pozabite vpisati vedno istega naslova in imena (nikar ne krajšajte ali spreminjajte naslova, saj vas bo v tem primeru Google težje prepoznal).
  • Uporabite Google Places page.

2. Brez socialnih omrežij pač ne gre

3. Ko določate ključne besede imejte v mislih ljudi in ne robote

Ljudje brskajo po spletu, ker imajo vprašanja. Predvidite vprašanja in njihove odgovore vključite v ključne besede. Imejte v mislih, da ključne besede niso zgolj podatki, pomisliti morate na ljudi, ki brskajo po spletu.

4. Dobra vsebina in povezave

Google ni neumen – opazil bo spam povezave oz. “linke”.

Za kar najboljšo dolgoročno strategijo SEO se raje osredotočite na dobro vsebino na vaši spletni strani, blogu, socialnih omrežjih in drugih povezanih straneh.

Vir: mashable.com

 

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje