4 nasveti za dober SEO

Tudi na področju optimizacije iskalnikov se dogajajo spremembe. Ker se je spremenil Google iskalnik, moramo spremeniti tudi način izvajanja SEO. V nadaljevanju si preberite 4 nasvete Erin Everhart, direktorice marketinške agencije, ki se specializira za splet in socialna omrežja.
4 nasveti za dober SEO

4 nasveti za dober SEO. (Vir slike: sxc.hu)

Google se je spremenil – ne verjamete? Poglejte si sami: namesto, da vam iskalnik poišče zgolj tradicionalne spletne strani, vam sedaj Google poišče še veliko lokalnih zemljevidov, slik, video vsebin in strani, ki pripadajo različnim socialnim omrežjem.

V kolikor se vam zdi pomembno, da je vaše podjetje opaženo, si preberite naslednjih šest nasvetov:

1. Lokacijski SEO je prevzel vodstvo

Velika verjetnost je, da bo Google prikazal seznam lokacij na zemljevidu. Osredotočite se na:

  • Podatke podjetja vpišite v kar največ različnih baz na spletu – ne pozabite vpisati vedno istega naslova in imena (nikar ne krajšajte ali spreminjajte naslova, saj vas bo v tem primeru Google težje prepoznal).
  • Uporabite Google Places page.

2. Brez socialnih omrežij pač ne gre

3. Ko določate ključne besede imejte v mislih ljudi in ne robote

Ljudje brskajo po spletu, ker imajo vprašanja. Predvidite vprašanja in njihove odgovore vključite v ključne besede. Imejte v mislih, da ključne besede niso zgolj podatki, pomisliti morate na ljudi, ki brskajo po spletu.

4. Dobra vsebina in povezave

Google ni neumen – opazil bo spam povezave oz. “linke”.

Za kar najboljšo dolgoročno strategijo SEO se raje osredotočite na dobro vsebino na vaši spletni strani, blogu, socialnih omrežjih in drugih povezanih straneh.

Vir: mashable.com

 

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje