4 orodja za poimenovanje podjetja

Pomislite, večina ljudi bo slišala ime vašega podjetja še preden bodo seznanjeni z vašo ponudbo, saj je ime vašega podjetja kot prvi vtis, ki ga nikoli več ne morate popraviti. Zato se le potrudite in izberite pravo ime. V nadaljevanju vam predstavljamo 4 orodja, ki vam bodo v pomoč.
4 orodja za poimenovanje podjetja

4 orodja za poimenovanje podjetja. (Vir: sxc.hu)

Najbolje je, da je ime podjetja edinstveno, enostavno in da si ga ljudje hitro zapomnijo. Žal ni enačbe, s katero bi lahko izbrali popolno ime za vaš posel, morda pa vam prav pridejo naslednji nasveti.

Google

Prvi korak naj bo Google. Seznanite se s pogostostjo imena, ki ga želite uporabiti, s popularnostjo ključnih besed, ki jih želite uporabiti, itd.

Brezplačni priročniki

Internet vam ponuja mnogo brezplačnih priročnikov in elektronskih knjig za pomoč pri poimenovanju podjetja ali blagovne znamke. Izkoristite jih.

Znanci in elektronske ankete

Izbrano ime preizkusite na ljudeh, ki jih poznate. Odlična prva testna skupina so vaši prijatelji, starši in ostali sorodniki. Testni skupini predstavite izbrane ideje in napravite krajšo anketo, pri tem je pomembno, da imate rezultate zabeležene in smiselno organizirane. Pomagate si lahko z brezplačnimi elektronskimi anketami, kot je Survey Monkey.

Preverite razpoložljivost imena

Več o tem v članku z naslovom Firma podjetja

Vir: entrepreneur.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje