4 orodja za poimenovanje podjetja

Pomislite, večina ljudi bo slišala ime vašega podjetja še preden bodo seznanjeni z vašo ponudbo, saj je ime vašega podjetja kot prvi vtis, ki ga nikoli več ne morate popraviti. Zato se le potrudite in izberite pravo ime. V nadaljevanju vam predstavljamo 4 orodja, ki vam bodo v pomoč.
4 orodja za poimenovanje podjetja

4 orodja za poimenovanje podjetja. (Vir: sxc.hu)

Najbolje je, da je ime podjetja edinstveno, enostavno in da si ga ljudje hitro zapomnijo. Žal ni enačbe, s katero bi lahko izbrali popolno ime za vaš posel, morda pa vam prav pridejo naslednji nasveti.

Google

Prvi korak naj bo Google. Seznanite se s pogostostjo imena, ki ga želite uporabiti, s popularnostjo ključnih besed, ki jih želite uporabiti, itd.

Brezplačni priročniki

Internet vam ponuja mnogo brezplačnih priročnikov in elektronskih knjig za pomoč pri poimenovanju podjetja ali blagovne znamke. Izkoristite jih.

Znanci in elektronske ankete

Izbrano ime preizkusite na ljudeh, ki jih poznate. Odlična prva testna skupina so vaši prijatelji, starši in ostali sorodniki. Testni skupini predstavite izbrane ideje in napravite krajšo anketo, pri tem je pomembno, da imate rezultate zabeležene in smiselno organizirane. Pomagate si lahko z brezplačnimi elektronskimi anketami, kot je Survey Monkey.

Preverite razpoložljivost imena

Več o tem v članku z naslovom Firma podjetja

Vir: entrepreneur.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje