4 ovire na poti uspeha podjetnic

Ženske vse pogosteje vstopajo v podjetniške vode in so prav tako uspešne kot njihovi moški kolegi. Na žalost pa nekatere podjetnice ne razvijejo posla do stopnje, ki bi ga lahko, saj na poti naletijo na določene ovire, ki jih ne znajo ali ne zmorejo premagati.
Mame podjetnice razkrivajo skrivnost poslovnega uspeha

Mame podjetnice razkrivajo skrivnost poslovnega uspeha. (Vir slike: sxc.hu)

Revija Forbes, ki vsako leto objavlja seznam najbogatejših zemljanov, je objavila tudi štiri najpogostejše ovire na katere naletijo podjetnice.

1. Podjetnice si prevečkrat postavijo prenizke ambicije

Dokler ste še mladi in nimate ničesar za izgubiti tvegajte in se popolnoma predajte poslu – naj vas ne skrbi, kakšen urnik boste imeli čez 10 let, za takšne stvari boste poskrbeli, ko bo čas za to.

2. Ženska odločnost se zamenjuje za „tečnobo”

Ko moški sprejmejo težko odločitev so močni in odločni, vendar, ko to stori ženska… Nikar ne poizkušajte ugajat vsem, saj boste na tak način le s težka prišli do zastavljenih ciljev.

3. Podjetnice imajo doma premalo podpore

Moški se bodo morali začeti prilagajati svojim ženam, ki so podjetnice. Morali se bodo zavedati, da je njihova služba ravno tako pomembna, kot je služba njihovih soprog in se malce več časa posvetiti vzgoji otrok in radostim očetovstva.

4. Podjetnice morajo več časa posvetiti mreženju

Vir: business-opportunities.biz

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje