4 ovire na poti uspeha podjetnic

Ženske vse pogosteje vstopajo v podjetniške vode in so prav tako uspešne kot njihovi moški kolegi. Na žalost pa nekatere podjetnice ne razvijejo posla do stopnje, ki bi ga lahko, saj na poti naletijo na določene ovire, ki jih ne znajo ali ne zmorejo premagati.
Mame podjetnice razkrivajo skrivnost poslovnega uspeha

Mame podjetnice razkrivajo skrivnost poslovnega uspeha. (Vir slike: sxc.hu)

Revija Forbes, ki vsako leto objavlja seznam najbogatejših zemljanov, je objavila tudi štiri najpogostejše ovire na katere naletijo podjetnice.

1. Podjetnice si prevečkrat postavijo prenizke ambicije

Dokler ste še mladi in nimate ničesar za izgubiti tvegajte in se popolnoma predajte poslu – naj vas ne skrbi, kakšen urnik boste imeli čez 10 let, za takšne stvari boste poskrbeli, ko bo čas za to.

2. Ženska odločnost se zamenjuje za „tečnobo”

Ko moški sprejmejo težko odločitev so močni in odločni, vendar, ko to stori ženska… Nikar ne poizkušajte ugajat vsem, saj boste na tak način le s težka prišli do zastavljenih ciljev.

3. Podjetnice imajo doma premalo podpore

Moški se bodo morali začeti prilagajati svojim ženam, ki so podjetnice. Morali se bodo zavedati, da je njihova služba ravno tako pomembna, kot je služba njihovih soprog in se malce več časa posvetiti vzgoji otrok in radostim očetovstva.

4. Podjetnice morajo več časa posvetiti mreženju

Vir: business-opportunities.biz

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje