4 ovire na poti uspeha podjetnic

Ženske vse pogosteje vstopajo v podjetniške vode in so prav tako uspešne kot njihovi moški kolegi. Na žalost pa nekatere podjetnice ne razvijejo posla do stopnje, ki bi ga lahko, saj na poti naletijo na določene ovire, ki jih ne znajo ali ne zmorejo premagati.
Mame podjetnice razkrivajo skrivnost poslovnega uspeha

Mame podjetnice razkrivajo skrivnost poslovnega uspeha. (Vir slike: sxc.hu)

Revija Forbes, ki vsako leto objavlja seznam najbogatejših zemljanov, je objavila tudi štiri najpogostejše ovire na katere naletijo podjetnice.

1. Podjetnice si prevečkrat postavijo prenizke ambicije

Dokler ste še mladi in nimate ničesar za izgubiti tvegajte in se popolnoma predajte poslu – naj vas ne skrbi, kakšen urnik boste imeli čez 10 let, za takšne stvari boste poskrbeli, ko bo čas za to.

2. Ženska odločnost se zamenjuje za „tečnobo”

Ko moški sprejmejo težko odločitev so močni in odločni, vendar, ko to stori ženska… Nikar ne poizkušajte ugajat vsem, saj boste na tak način le s težka prišli do zastavljenih ciljev.

3. Podjetnice imajo doma premalo podpore

Moški se bodo morali začeti prilagajati svojim ženam, ki so podjetnice. Morali se bodo zavedati, da je njihova služba ravno tako pomembna, kot je služba njihovih soprog in se malce več časa posvetiti vzgoji otrok in radostim očetovstva.

4. Podjetnice morajo več časa posvetiti mreženju

Vir: business-opportunities.biz

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje