4.000 evrov za zaposlitev delavca!

Avtor — 25.03.2013
V teh dneh, ko smo dobili neuradno informacijo o tem, da subvencij za samozaposlitev počasi zmanjkuje, vas obveščamo o še enem zanimivem razpisu za nepovratna sredstva: Zaposli.me, ki ponuja 4.000 evrov za zaposlitev delavca.
4.000 evrov za zaposlitev delavca!

Subvencija za zaposlitev delavca

Razpis se nanaša na zaposlitev težje zaposljivih. Zaposli se lahko invalide, dolgotrajno brezposelne ter ljudi s področij, kjer je na voljo manj možnosti za zaposlitev. Točne pogoje si oglejte na povezavi spodaj.

Žal subvencije ne boste mogli izkoristiti tisti, ki bi radi v podjetju zaposlili sami sebe. Razpis namreč izključuje zaposlitev tistih, ki so v podjetju lastniki oziroma poslovodne osebe (direktorji podjetja). Temu je namenjena subvencija za samozaposlitev, za katero smo sicer rekli, da se po neuradnih informacijah v teh dneh verjetno izteka. Uradno informacijo o tem bomo objavili v prihodnjih dneh.

Za subvencijo se lahko prijavijo zasebna podjetja, ki imajo vsaj enega zaposlenega (lahko ste tudi nosilec polnega s.p. ali zaposleni po podlagi 040 v enoosebnem d.o.o.). Z nekaj iznajdljivosti lahko zaposlite tudi osebo, ki jo najdete sami, torej da vam te ne pošlje zavod. Seveda pa mora oseba ustrezati pogojem.

Pazite na to, da boste sledili navodilom zavoda za pridobitev sredstev. V nasprotnem namreč do teh ne boste upravičeni! Osebo morate obvezno zaposliti za minimalno 12 mesecev, za polni delovni čas, obveznosti morajo biti redno poravnane, v nasprotnem se sredstva vračajo.

Preberite članek: Subvencija za zaposlitev delavca.


Oznake: , , ,