BLOG MARKETING DELAVNICA

5 ključev za ustanovitev uspešnega igričarskega podjetja

Preden je Philip Holt ustanovil podjetje Orlando, je imel cilj postati tako uspešen kot Zynga. To mu je tudi uspelo s strateško igro Woodland Heroes. Pišemo o preverjenih nasvetih, ki jih je ob postavitvi igre upošteval tudi sam in zato postal uspešen podjetnik.
5 ključev za ustanovitev uspešnega igričarskega podjetja

5 ključev za ustanovitev uspešnega igričarskega podjetja (slika: sxc.hu)

Bodite v koraku s časom

Pred začetkom snovanja same igre so člani njegove ekipe dobro raziskali tržišče, prebrali na tisoče člankov in zgodb, analizirali več poročil in se posvetovali s strokovnjaki, ki poznajo igričarsko industrijo. Bistveno je, da so za izvedbo svoje igrice izbrali Facebook, torej platformo, ki jo uporablja zelo širok krog ljudi in je neprestano aktualna.

Zagotovite konkurenčnost

Polovica njegovega časa je bila namenjena najemanju pravih ljudi, saj so se mu pomembnejše kot tehnološke sposobnosti zdele lastnosti, kot so strast, inteligenca in sposobnost reševanja problemov. Tehnologija se namreč spreminja čez noč in tehnološke veščine so minljive, dobre ideje pa ostanejo večno. Ekipa se ne sme ozirati na marketinške razmere, omejitve in vplive tekmecev, zavedati se mora le svojih moči in edinstvenosti, saj sta lastni samo vašemu podjetju!

Zagotovite si prave svetovalce

Mentor naj postane nekdo, ki vas je pripravljen voditi in vam svetovati,ko iščete investitorje. Za primer, imate dobro idejo, vendar je ne znate dobro predstaviti vlagateljem, saj ne veste, kaj pravzaprav iščejo. Tu vam pomaga mentor, saj se spozna na to, kaj investitorji želijo. Če torej o nekem področju ne veste veliko, naj vam glede problema ali najema drugih svetovalcev svetuje mentor, saj ima več izkušenj kot vi.

Pravi partner

Postopek preden sprejmete investitorjev denar je podoben zakonu. Sprva spoznavanje, s katerim se prepričate, da si z investitorjem delite iste cilje in vrednote. Prepričati se morate, da v vas verjame in podpira vaše odločitve, še posebno kadar sodelujete s tako velikim podjetjem kot je Facebook.

Ustanovite tako podjetje, v katerem ste si vedno želeli delati. Apple in Google sta družbi, ki zagovarjata svobodo, cenita izvirnost in spodbujata zaposlene, da se povezujejo in tako ustvarjajo prijetno okolje, v katerem se ustvari uspeh. In ravno zato sta tako uspešna. Poskušajte tudi vi ustvariti ekipo, ki bo cenila drug drugega in opogumljala sodelavce, da se lotijo novih drznih izzivov.

Vir: Entrepreneur

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje