5 nasvetov za uspeh vašega startupa

Kljub temu, da se dandanes ustanovi več podjetij kot kadarkoli doslej, je uspeti izredno težko. Podjetnik zato mora znati ustvariti primerno okolje, ki bo njegovemu startupu dalo zagon in ga izstrelilo proti uspehu.
5 nasvetov za uspeh vašega startupa

5 nasvetov za uspeh vašega startupa (Vir slike: sxc.hu)

Poglejmo si pet nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se bo vaše mlado podjetje izkazalo in premagalo konkurenco.

1. Poiščite pravo ekipo.

Morda ste našli primerno rešitev za problem, s katerim se ukvarja vaše podjetje, toda to še ne pomeni, da ste vi tisti, ki bi jo znal najbolje izvršiti. Poiščite primerne osebe, ki bi vam lahko pomagale, nato pa jih poskušajte prepričati, da bi se pridružile vaši podjetniški ekipi.

2. Širite svojo mrežo poznanstev.

V proces širjenja in rasti svojega mladega podjetja vključite čim več ljudi, saj boste tako pridobili ne le potencialne stranke in njihova sveža mnenja o morebitnih izboljšavah vašega produkta ali storitve, temveč tudi bodoče podpornike in ambasadorje, ki vam bodo zaradi občutka pripadnosti podjetju rade volje pomagali tudi v prihodnosti.

3. Postanite strokovnjak na svojem področju.

Ljudje radi poslušajo mnenja strokovnjakov, ki se na svoje področje dobro spoznajo. Znanje vam bo odprlo mnoga vrata in vam dalo veliko mero samozavesti, s katero boste lahko prepričali tudi največje skeptike in na ta način pridobili nove potencialne stranke

4. Zgradite enostaven prototip.

Preden se resno lotite razvoja novega produkta, zgradite enostaven prototip in nato poprosite prijatelje, da ga preizkusijo. Ni potrebno, da za njegovo izdelavo porabite veliko časa in denarja, saj gre navsezadnje le za prototip in vaša naloga je le ugotoviti ali sploh ima potencial.

Imaš idejo, ki bi jo rad pretvoril v posel? Pridi v MP šolo >>

5. Vprašajte se, kakšni so vaši cilji.

Že velikokrat se je izkazalo, da v podjetništvu dovolj dolgo vztrajajo le tisti, ki svoje delo opravljajo s srcem. Zelo pomembno je, da poiščete poslovno idejo, ki vam je pisana na kožo in na razvoju katere boste radi delali.

Vir: Entrepreneur

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje