5 nasvetov za uspeh vašega startupa

Kljub temu, da se dandanes ustanovi več podjetij kot kadarkoli doslej, je uspeti izredno težko. Podjetnik zato mora znati ustvariti primerno okolje, ki bo njegovemu startupu dalo zagon in ga izstrelilo proti uspehu.
5 nasvetov za uspeh vašega startupa

5 nasvetov za uspeh vašega startupa (Vir slike: sxc.hu)

Poglejmo si pet nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se bo vaše mlado podjetje izkazalo in premagalo konkurenco.

1. Poiščite pravo ekipo.

Morda ste našli primerno rešitev za problem, s katerim se ukvarja vaše podjetje, toda to še ne pomeni, da ste vi tisti, ki bi jo znal najbolje izvršiti. Poiščite primerne osebe, ki bi vam lahko pomagale, nato pa jih poskušajte prepričati, da bi se pridružile vaši podjetniški ekipi.

2. Širite svojo mrežo poznanstev.

V proces širjenja in rasti svojega mladega podjetja vključite čim več ljudi, saj boste tako pridobili ne le potencialne stranke in njihova sveža mnenja o morebitnih izboljšavah vašega produkta ali storitve, temveč tudi bodoče podpornike in ambasadorje, ki vam bodo zaradi občutka pripadnosti podjetju rade volje pomagali tudi v prihodnosti.

3. Postanite strokovnjak na svojem področju.

Ljudje radi poslušajo mnenja strokovnjakov, ki se na svoje področje dobro spoznajo. Znanje vam bo odprlo mnoga vrata in vam dalo veliko mero samozavesti, s katero boste lahko prepričali tudi največje skeptike in na ta način pridobili nove potencialne stranke

4. Zgradite enostaven prototip.

Preden se resno lotite razvoja novega produkta, zgradite enostaven prototip in nato poprosite prijatelje, da ga preizkusijo. Ni potrebno, da za njegovo izdelavo porabite veliko časa in denarja, saj gre navsezadnje le za prototip in vaša naloga je le ugotoviti ali sploh ima potencial.

Imaš idejo, ki bi jo rad pretvoril v posel? Pridi v MP šolo >>

5. Vprašajte se, kakšni so vaši cilji.

Že velikokrat se je izkazalo, da v podjetništvu dovolj dolgo vztrajajo le tisti, ki svoje delo opravljajo s srcem. Zelo pomembno je, da poiščete poslovno idejo, ki vam je pisana na kožo in na razvoju katere boste radi delali.

Vir: Entrepreneur

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje