5 orodij za boljši SEO

Nobenega dvoma ni, da je SEO pomemben za vsako spletno podjetje. V kolikor ste se vprašali zakaj, tukaj je odgovor: kako lahko pričakujete, da boste imeli na svoji spletni strani dovolj obiskovalcev in kaj prodali, če ljudje ne najdejo vaše spletne strani.
5 orodij za boljši SEO

5 orodij za boljši SEO. (Vir slike: sxc.hu)

Kar nekaj smo o SEO pisali tudi na našem portalu, tako, da se na hitro lahko podučite o tem, kako biti na spletu kar se da učinkoviti. Tokrat pa vam predstavljamo tudi nekaj orodij s katerimi si lahko pomagate, da bo vaša spletna stran rangirana bolje in na tak način imela več obiskovalcev.

1. SEOProfiler

SEOProfiler ponuja platformo kjer si organizirate ključne besede, povezave na promocije, itd. Program vam med drugim generira tudi poročila.

Orodje lahko testirate brezplačno (30 dni), po testnem obdobju pa pričnete plačevati mesečno naročnino. Mesečna naročnina za začetniški program znaša 29 USD na mesec. Za profesionalni program, ki je namenjen SEO agencijam pa boste odšteli 249 USD.

2. Optify.net

Optify.net ponuja številna spletna orodja, med katerimi sta najbolj pomembna SEO in program za optimiziranje socialnih omrežij. Optify.net ponuja podobno platformo za SEO kot zgoraj omenjeni SEOProfiler z razliko tega, da Optify.net zgolj sledi povezavam, ne odkriva pa novih priložnosti za potencialne povezave.

Več spletnih orodij seveda prinaša višjo ceno. Po 30 dnevnem brezplačnem preizkusu programa znaša mesečna naročnina od 250 do 500 USD.

3. LocalVOX

LocalVOX je specialniziran za lokalni SEO – za targetiranje kupcev v bližini podjetja. Manjši podjetniki, ki želijo optimiziranje tako po tradicionalni poti SEO, kot tudi preko lokalnega SEO se znajdejo pred ogromno dela, ki ga ne zmorejo sami. V takšnem primeru si lahko pomagajo z LocalVOX.

Mesečna naročnina na LocalVOX znaša od 199 do 749 USD.

4. Raven Tools

Tako kot Optify.net, tudi Raven Tools ponuja SEO in program za optimiziraje socialnih omrežij.

Po 30 dnevnem brezplačnem preizkušanju orodja znaša cena za celovito spletno oglaševanje in analizo 99 USD na mesec za manjši račun in 249 USD na mesec za veliki paket, namenjen SEO agencijam.

5. Traffic Travis

Brezplačna verzija Traffic Travis vključje praktično vse do sedaj omenjene funkcije, vključno z optimizacijskimi analizami. Orodje pride prav predvsem tistim podjetnikom, ki imajo trenutno zelo prazne denarnice. Vsekakor pa brezplačna verzija ne vsebuje nekaj SEO funkcij, ki jih vsebujejo zgoraj omenjena orodja.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje