5 orodij za boljši SEO

Nobenega dvoma ni, da je SEO pomemben za vsako spletno podjetje. V kolikor ste se vprašali zakaj, tukaj je odgovor: kako lahko pričakujete, da boste imeli na svoji spletni strani dovolj obiskovalcev in kaj prodali, če ljudje ne najdejo vaše spletne strani.
5 orodij za boljši SEO

5 orodij za boljši SEO. (Vir slike: sxc.hu)

Kar nekaj smo o SEO pisali tudi na našem portalu, tako, da se na hitro lahko podučite o tem, kako biti na spletu kar se da učinkoviti. Tokrat pa vam predstavljamo tudi nekaj orodij s katerimi si lahko pomagate, da bo vaša spletna stran rangirana bolje in na tak način imela več obiskovalcev.

1. SEOProfiler

SEOProfiler ponuja platformo kjer si organizirate ključne besede, povezave na promocije, itd. Program vam med drugim generira tudi poročila.

Orodje lahko testirate brezplačno (30 dni), po testnem obdobju pa pričnete plačevati mesečno naročnino. Mesečna naročnina za začetniški program znaša 29 USD na mesec. Za profesionalni program, ki je namenjen SEO agencijam pa boste odšteli 249 USD.

2. Optify.net

Optify.net ponuja številna spletna orodja, med katerimi sta najbolj pomembna SEO in program za optimiziranje socialnih omrežij. Optify.net ponuja podobno platformo za SEO kot zgoraj omenjeni SEOProfiler z razliko tega, da Optify.net zgolj sledi povezavam, ne odkriva pa novih priložnosti za potencialne povezave.

Več spletnih orodij seveda prinaša višjo ceno. Po 30 dnevnem brezplačnem preizkusu programa znaša mesečna naročnina od 250 do 500 USD.

3. LocalVOX

LocalVOX je specialniziran za lokalni SEO – za targetiranje kupcev v bližini podjetja. Manjši podjetniki, ki želijo optimiziranje tako po tradicionalni poti SEO, kot tudi preko lokalnega SEO se znajdejo pred ogromno dela, ki ga ne zmorejo sami. V takšnem primeru si lahko pomagajo z LocalVOX.

Mesečna naročnina na LocalVOX znaša od 199 do 749 USD.

4. Raven Tools

Tako kot Optify.net, tudi Raven Tools ponuja SEO in program za optimiziraje socialnih omrežij.

Po 30 dnevnem brezplačnem preizkušanju orodja znaša cena za celovito spletno oglaševanje in analizo 99 USD na mesec za manjši račun in 249 USD na mesec za veliki paket, namenjen SEO agencijam.

5. Traffic Travis

Brezplačna verzija Traffic Travis vključje praktično vse do sedaj omenjene funkcije, vključno z optimizacijskimi analizami. Orodje pride prav predvsem tistim podjetnikom, ki imajo trenutno zelo prazne denarnice. Vsekakor pa brezplačna verzija ne vsebuje nekaj SEO funkcij, ki jih vsebujejo zgoraj omenjena orodja.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje