5 orodij za boljši SEO

Nobenega dvoma ni, da je SEO pomemben za vsako spletno podjetje. V kolikor ste se vprašali zakaj, tukaj je odgovor: kako lahko pričakujete, da boste imeli na svoji spletni strani dovolj obiskovalcev in kaj prodali, če ljudje ne najdejo vaše spletne strani.
5 orodij za boljši SEO

5 orodij za boljši SEO. (Vir slike: sxc.hu)

Kar nekaj smo o SEO pisali tudi na našem portalu, tako, da se na hitro lahko podučite o tem, kako biti na spletu kar se da učinkoviti. Tokrat pa vam predstavljamo tudi nekaj orodij s katerimi si lahko pomagate, da bo vaša spletna stran rangirana bolje in na tak način imela več obiskovalcev.

1. SEOProfiler

SEOProfiler ponuja platformo kjer si organizirate ključne besede, povezave na promocije, itd. Program vam med drugim generira tudi poročila.

Orodje lahko testirate brezplačno (30 dni), po testnem obdobju pa pričnete plačevati mesečno naročnino. Mesečna naročnina za začetniški program znaša 29 USD na mesec. Za profesionalni program, ki je namenjen SEO agencijam pa boste odšteli 249 USD.

2. Optify.net

Optify.net ponuja številna spletna orodja, med katerimi sta najbolj pomembna SEO in program za optimiziranje socialnih omrežij. Optify.net ponuja podobno platformo za SEO kot zgoraj omenjeni SEOProfiler z razliko tega, da Optify.net zgolj sledi povezavam, ne odkriva pa novih priložnosti za potencialne povezave.

Več spletnih orodij seveda prinaša višjo ceno. Po 30 dnevnem brezplačnem preizkusu programa znaša mesečna naročnina od 250 do 500 USD.

3. LocalVOX

LocalVOX je specialniziran za lokalni SEO – za targetiranje kupcev v bližini podjetja. Manjši podjetniki, ki želijo optimiziranje tako po tradicionalni poti SEO, kot tudi preko lokalnega SEO se znajdejo pred ogromno dela, ki ga ne zmorejo sami. V takšnem primeru si lahko pomagajo z LocalVOX.

Mesečna naročnina na LocalVOX znaša od 199 do 749 USD.

4. Raven Tools

Tako kot Optify.net, tudi Raven Tools ponuja SEO in program za optimiziraje socialnih omrežij.

Po 30 dnevnem brezplačnem preizkušanju orodja znaša cena za celovito spletno oglaševanje in analizo 99 USD na mesec za manjši račun in 249 USD na mesec za veliki paket, namenjen SEO agencijam.

5. Traffic Travis

Brezplačna verzija Traffic Travis vključje praktično vse do sedaj omenjene funkcije, vključno z optimizacijskimi analizami. Orodje pride prav predvsem tistim podjetnikom, ki imajo trenutno zelo prazne denarnice. Vsekakor pa brezplačna verzija ne vsebuje nekaj SEO funkcij, ki jih vsebujejo zgoraj omenjena orodja.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje