5 poslovnih idej, ki jih lahko uresničite takoj

Danes je težko priti do dobre zaposlitve, zato se marsikdo odloči za vstop v podjetniške vode. Ker pa je nekje treba začeti, vam predstavljamo nekaj nenavadnih in čisto preprostih poslovnih idej, za katere ne potrebujete veliko začetnega kapitala.
Osredotočite se na svoje delo

Osredotočite se na svoje delo. (Vir slike: sxc.hu)

Poslovne ideje, s katerimi se ustanavljajo startup podjetja, danes najdemo na najbolj nenavadnih mestih. Za vas smo izbrali pet takih.

Oponašanje znanih osebnosti

Tierney Elizabeth se je domislila zanimive poslovne ideje: oponašanje pevke Lady Gaga. Največkrat tovrstno storitev najemajo stranke za rojstnodnevne in poslovne zabave, srečanja in športne prireditve. “Najmanj sem zaslužila 500 USD na mesec, sedaj, ko delam na večjih prireditvah, pa zaslužim tudi do 5.000 USD na mesec,” dodaja nekdanja stevardesa Tierney Elizabeth.

Poročni kolački

Le zakaj bi imeli tradicionalno poročno torto, če lahko namesto tega gostom postrežete s kolački (angl.cupcakes). Okusne poslovne ideje se je domislila Erica Elia, ko je iskala pekarno, ki bi ji spekla kolačke namesto poročne torte – ker je ni našla, se je lotila peke kolačkov kar sama. “Prvi mesec poslovanja sem imela 5 naročil na mesec in nato do poletja kar 35 naročil na mesec,” dodaja Erica Elia.

Serviser iPhone telefonov

Popravljanje iPhonov, iPadov, iPodov in več ali manj vseh Apple izdelkov je lahko zelo donosen posel. John Fry se je te poslovne ideje domislil, ko se mu je pokvaril iPhone in ni našel nikogar, ki bi mu ga popravil. Tako kot Erica Elia se je tudi on odločil, da se bo zadeve lotil kar sam.

Za zamenjavo počenega stekla na iPhonu John Fry računa od 65 do 100 USD, material pa ga stane od 7 do 40 USD.

Fotograf na eksotičnih porokah

Vedno več zaljubljencev se odloča za poroko v oddaljenih eksotičnih krajih. Ker so poročne slike za par izrednega pomena, se je v ZDA povečalo povpraševanje po fotografih, ki bi bili pripravljeni potovati na drug konec sveta.

Ryan Gonzales, nekdanji policist, je danes fotograf, ki zasluži od 8.000 do 15.000 USD na poroko.

Naravno čiščenje domov

Poslovne ideje za čiščenje domov z okolju prijaznimi proizvodi se je domislil John Melara iz ZDA, ko mu je zaradi kemikalij, ki so jih uporabljali pri čiščenju zgradb, pričelo pešati zdravje. Pustil je službo in postal podjetnik. Danes mu posel cveti in ni mu žal, da nudi storitev, ki ne škoduje zdravju.

Vir: money.cnn.com

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje