BLOG MARKETING DELAVNICA

5 poslovnih idej, ki jih lahko uresničite takoj

Danes je težko priti do dobre zaposlitve, zato se marsikdo odloči za vstop v podjetniške vode. Ker pa je nekje treba začeti, vam predstavljamo nekaj nenavadnih in čisto preprostih poslovnih idej, za katere ne potrebujete veliko začetnega kapitala.
Osredotočite se na svoje delo

Osredotočite se na svoje delo. (Vir slike: sxc.hu)

Poslovne ideje, s katerimi se ustanavljajo startup podjetja, danes najdemo na najbolj nenavadnih mestih. Za vas smo izbrali pet takih.

Oponašanje znanih osebnosti

Tierney Elizabeth se je domislila zanimive poslovne ideje: oponašanje pevke Lady Gaga. Največkrat tovrstno storitev najemajo stranke za rojstnodnevne in poslovne zabave, srečanja in športne prireditve. “Najmanj sem zaslužila 500 USD na mesec, sedaj, ko delam na večjih prireditvah, pa zaslužim tudi do 5.000 USD na mesec,” dodaja nekdanja stevardesa Tierney Elizabeth.

Poročni kolački

Le zakaj bi imeli tradicionalno poročno torto, če lahko namesto tega gostom postrežete s kolački (angl.cupcakes). Okusne poslovne ideje se je domislila Erica Elia, ko je iskala pekarno, ki bi ji spekla kolačke namesto poročne torte – ker je ni našla, se je lotila peke kolačkov kar sama. “Prvi mesec poslovanja sem imela 5 naročil na mesec in nato do poletja kar 35 naročil na mesec,” dodaja Erica Elia.

Serviser iPhone telefonov

Popravljanje iPhonov, iPadov, iPodov in več ali manj vseh Apple izdelkov je lahko zelo donosen posel. John Fry se je te poslovne ideje domislil, ko se mu je pokvaril iPhone in ni našel nikogar, ki bi mu ga popravil. Tako kot Erica Elia se je tudi on odločil, da se bo zadeve lotil kar sam.

Za zamenjavo počenega stekla na iPhonu John Fry računa od 65 do 100 USD, material pa ga stane od 7 do 40 USD.

Fotograf na eksotičnih porokah

Vedno več zaljubljencev se odloča za poroko v oddaljenih eksotičnih krajih. Ker so poročne slike za par izrednega pomena, se je v ZDA povečalo povpraševanje po fotografih, ki bi bili pripravljeni potovati na drug konec sveta.

Ryan Gonzales, nekdanji policist, je danes fotograf, ki zasluži od 8.000 do 15.000 USD na poroko.

Naravno čiščenje domov

Poslovne ideje za čiščenje domov z okolju prijaznimi proizvodi se je domislil John Melara iz ZDA, ko mu je zaradi kemikalij, ki so jih uporabljali pri čiščenju zgradb, pričelo pešati zdravje. Pustil je službo in postal podjetnik. Danes mu posel cveti in ni mu žal, da nudi storitev, ki ne škoduje zdravju.

Vir: money.cnn.com

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje