5 startup podjetij, ki bodo zaživela v letu 2013

Predstavljamo vam potencialno najbolj atraktivna, dobičkonosna in inovativna startup podjetja, ki bodo na trg prišla v letošnjem letu. Seznam je sestavljen iz petih podjetij iz ZDA, Brazilije in Evrope: Human, SoundGap, Bondsy, Evomail in Tray.

1. Startup: Human

Trenutno stanje startup podjetja: zasebno beta testiranje

Kaj je Human? Human je program, ki deluje na vašem mobilnem telefonu in spremlja vse vaše aktivnosti: kam greste na sprehod, kam se peljete s kolesom in kje tečete ter vam sešteva aktivne minute. Te vam program sešteva z namenom, da dosežete zastavljen cilj minut, ki jih boste naredili v enem tednu.

Program poleg aktivnih minut beleži tudi počitek, spanje in celo telovadbo.

Zakaj je Human drugačen od vseh ostalih stvari, ki so nam na voljo? Human ne potrebuje pametnega mobilnega telefona specifične blagovne znamke. Namestite ga na katero koli napravo, ki jo imate vedno pri sebi.

2. Startup: SoundGap

Trenutno stanje startup podjetja: zagon pričakujejo spomladi 2013

Kaj je SoundGap? Ekipo SoundGap sestavljata dva podjetnika iz Danske. SoundGap je namenjen vsem, ki imajo svoje najljubše izvajalce in ne želijo zamuditi njihovih novosti. Ko se vpišete na SoundGap, izpolnite vprašalnik, s katerim se določijo vaš glasbeni okus in najljubši izvajalci. Nato vas vsakič, ko ima vaš najljubši izvajalec novo ploščo ali novo pesem, SoundGap opozori na to.

Se tudi sami nameravate podati v podjetniške vode? Preberite si MP članek z naslovom Ustanovitev in registracija podjetja.

Zakaj je SoundGap drugačen od vseh ostalih stvari, ki so nam na voljo? Velike glasbene knjižnice, ki ponujajo pester izbor najrazličnejših pesmi, kot sta Rdio in Spotify, bodo kmalu začele ponujati podobno storitev, vendar so ustanovitelji SoundGap prepričani, da je izredno pomembno, da je SoundGap neodvisen.

3. Startup: Bondsy

Trenutno stanje startup podjetja: tik pred zagonom

Kaj je Bondsy? Bondsy je zabaven način za prodajanje, izmenjevanje in podarjanje stvari med prijatelji in njihovimi prijatelji.

Za projektom stoji brazilski oblikovalec, ki je sodeloval z velikimi imeni, kot so Ogilvy NY, R/GA NY and Saatchi Brazil.

Zakaj je Bondsy drugačen od vseh ostalih stvari, ki so nam na voljo? Stvari, ki jih prodajate, vidijo samo ljudje, ki so z vami povezani. Poleg tega lahko stvari, ki jih prodajate, ocenite kakor želite, na primer: 20 USD, en sendvič brezplačno, en objem ali kaj podobnega. Objava je zelo enostavna in vam lahko vzame samo 10 sekund.

4. Startup: Evomail

Trenutno stanje startup podjetja: tik pred zagonom

O startupih in financiranju le-teh bomo govorili na prihajajočem MP dogodku. Preveri >>

Kaj je Evomail? Evomail je novodobni odjemalnik elektronske pošte za mobilne telefone. Evomail rešuje probleme trenutnih odjemalcev elektronske pošte na mobilnih telefonih, kot je volumen, način upravljanja in hitra odzivnost.

Zakaj je Evomail drugačen od vseh ostalih stvari, ki so nam na voljo? Evomail bo uporabniku ponudil neverjetno izkušnjo na preprostem in lepo oblikovanem odjemalcu elektronske pošte.

5. Startup: Tray

Trenutno stanje startup podjetja: zasebno beta testiranje

Kaj je Tray? Tray prinaša vsebino vašemu komuniciranju preko elektronske pošte. Program poveže vaš elektronski poštni nabiralnik s spletnimi storitvami, ki jih redno koristite, avtomatizira vaše najpogostejše naloge in priporoča bolj učinkovito uporabo vaše elektronske pošte.

Ekipa, ki stoji za Trayjem, je sestavljena iz treh prijateljev, ki sodelujejo zadnjih nekaj let.

Zakaj je Tray drugačen od vseh ostalih stvari, ki so nam na voljo? Platforma je popolnoma prilagojena posameznemu uporabniku, poleg tega pa se nič ne zgodi brez vašega dovoljenja.

Vir: thenextweb.com

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje