5 štipendij IEDC - Poslovne šole Bled - samo do 1. julija

Avtor Borut Borštnik — 23.06.2009
Komentiraj!
Poslovna šola IEDC z Bleda je razpisala 5 štipendij za študente zadnjih letnikov in doplomante katerekoli smeri, ki se želijo udeležiti devetdnevne poslovne šole managementa.
5 štipendij IEDC - Poslovne šole Bled - samo do 1. julija

IEDC Bled razpisuje 5 štipendij.

IEDC razpisuje 5 štipendij za študente zadnjih letnikov in diplomante katerekoli smeri, ki se želijo udeležiti devetdnevne poletne šole managementa – Discover Management Program (DMP), ki jo vodi izjemni prof. J.B. Kassarjian (Harvard, IMD, Babson). Ponujajo 5 šolnin v vrednosti 50 odstotkov šolnine (šolnina znaša 360 EUR, kandidat pa sam doplača samo 360 EUR).

Za DMP šolnino v zadnjem hipu, naj kandidati pošljejo kratko motivacijsko pismo z opisom prednosti, ki bi zanje imela udeležba na poletni šoli. Motivacijska pisma in prijavnico v angleščini naj pošljejo po e-mailu na dmp@iedc.si (zadeva: DMP šolnina), do 1. julija 2009.

O programu:

Discover Management Program, ki bo potekal od 7. do 15. julija 2009, je namenjen mladim diplomantom in vsem študentom zadnjih letnikov, ki bi radi pred prvo zaposlitvijo pobliže in na drugačen način spoznali skrivnosti uspešnega vodenja podjetij in preživeli devet nepozabnih dni v mednarodnem okolju. Program je zasnovan tako, da se skozi študije primerov, projektov in prezentacij seznanite z vsemi ključnimi področji managementa. Vodi jo znani profesor voditeljstva J.B. Kassarjian s poslovne šole Babson v ZDA. Poletna šola poteka v angleškem jeziku. Več informacij in slik o programu: www.iedc.si/programs/summer/dmp/

 

Prijavi se na e-novice!